Dorian Popa, mesaj neașteptat pentru fani după ce rezultatul analizelor a confirmat că artistul a condus sub influența substanțelor interzise

eduard

Dorian Popa a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise în timp ce se deplasa prin localitatea Domnești.

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise în timp ce se deplasa prin localitatea Domnești, localitate în care acesta locuiește. Cunoscutul cântăreț și vlogger a fost oprit în trafic de polițiști și a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv și ulterior i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendat dreptul de a conduce un automobil.

Conform Libertatea, analizele de sânge efectuate la Institutul Național de Medicină Legală au confirmat rezultatul Drugtest, mai exact faptul că influencerul Dorian Popa a consumat canabis înainte să urce la volan în urmă cu o săptămână. Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul auto, iar acum va răspunde penal pentru conducerea mașinii sub influența substanțelor interzise.

Prezent la un eveniment din afara Bucureștiului, Dorian Popa a vorbit cu fanii lui, foarte numeroși de altfel. La doar o zi după ce rezultatele analizelor au arătat că a folosit substanțe interzise, artistul a ținut să le ofere acestora sfaturi importante despre viață.

„Nu te lăsa biruit de rău, biruiește răul prin bine!”, i-a spus cântărețul unui fan.

Comunicatul oficial al Poliției Române
„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii”, au transmis polițiștii.

Conform presei mondene, se pare că celebrul vlogger nu purta nimic altceva decât lenjeria intimă, lucru care i-a pus pe gânduri pe polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier.

Ce declară mama lui Dorian Popa despre acest incident
Luminița Popa, mama lui Dorian Popa, cunoscută în mediul online cu porecla „mamișor”, a reacționat, după ce fiul ei a fost prins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și ‘repare imaginea’! Eu sunt doar ‘mamișor’ pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa, pentru Click!.

Ce spunea Dorian Popa despre consumul de substanțe interzise
Cu doar o lună înainte de a fi prins drogat la volan, Dorian Popa declara într-un interviu că nu este de acord cu consumul de substanțe interzise.

„Știi, la mine totul se rezumă la business. Viciile societății nu fac decât să-ți distragă atenția de la business și am văzut zeci de cazuri, mai ales că domeniul media are parte de foarte multe vicii și am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar. Cred că sunt lucruri pe care Dumnezeu le-a ales pentru mine. Eu cred că ține si de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostul singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică mea… o serie întreagă de jigniri”, a declarat vloggerul în podcastul realizat de Ilinca Vandici.

Lasă un comentariu