Dorian Popa, din nou la volanul unui autoturism după scandalul drogurilor pentru o filmare de Halloween. Ce costum a purtat VIDEO

eduard

Dorian Popa, din nou la volanul unui autoturism după scandalul drogurilor pentru o filmare de Halloween. Iată ce costum a purtat!

Dorian Popa, din nou la volanul unui autoturism după scandalul drogurilor! După ce vineri seară a fost prins sub influența drogurilor, o situație care i-a adus suspendarea permisului de conducere și o avalanșă de critici din partea fanilor și a opiniei publice, artistul a decis să facă din nou senzație. Astăzi, a postat un video misterios cu tematică de Halloween în care se urcă la volanul unui Rolls-Royce, deși vehiculul nu îi aparține. Trebuie menționat faptul că vehiculul nu este pornit.

Îmbrăcat într-o costumație de Halloween, Dorian Popa a părut să încerce să șocheze și mai mult, în ciuda situației deloc favorabile în care se află. În videoclipul postat pe rețelele sociale, artistul apare într-o atmosferă misterioasă, de Halloween care înconjoară mașina luxoasă.

În plus, tot astăzi, Dorian Popa a postat și un videoclip în care se afla la bordul unui avion și și-a anunțat fanii că urmează să posteze conținut nou pe canalul său de travel. Această mișcare poate fi văzută ca o încercare de a trece peste incidentul de vineri seară și de a-și menține o imagine pozitivă în rândul fanilor săi.

Cum au reacționat fanii lui Dorian Popa
Iată reacția fanilor la videoclipul postat astăzi de către Dorian Popa!

„Marfa costumul;

Hai cu vlogu forta;

Să trăiască vecinul nostru drag, noi toți te iubim, Și nu uita „doar mărunțișul face zgomot”;

Așa te vrem john ule, hatzz;

Te pup Doriane, sa iti dea Dumnezeu putere si sanatate sa iti iei Rolls-ul pe care ți-l dorești;

Mereu cu cele mai bune Vibe uri

Ai grija de tine mult”, sunt câteva dintre comentarii.

Lasă un comentariu