Dorian Popa a recunoscut totul! Artistul a făcut declarațiile pe care toată lumea le aștepta: ”O greșeală pe care mi-o asum”

eduard

Dorian Popa a fost în centrul atenției publicului și mass-media pe 28 octombrie, când a fost prins conducând sub influența drogurilor. După o perioadă de tăcere, vloggerul a hotărât să facă câteva declarații publice în legătură cu incidentul respectiv, asumându-și total responsabilitatea pentru acțiunile sale.

În ziua de 28 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de poliție, iar rezultatul testului de droguri a ieșit pozitiv. Acest incident a făcut înconjurul știrilor, iar Dorian a preferat inițial să nu comenteze în mod public asupra acestui subiect delicat. Totuși, astăzi a hotărât să-și exprime regretele și să-și ceară scuze în fața celor care îl urmăresc.

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat
Dorian Popa a declarat că își asumă total faptul că a consumat substanțe interzise cu câteva zile înainte de a fi oprit de polițiști. A fost un moment în care artistul și-a recunoscut propriile greșeli și și-a luat în serios responsabilitatea pentru ele. În ciuda faptului că ar fi putut să caute scuze, el a ales să spună adevărul și să împărtășească cu sinceritate ceea ce s-a întâmplat.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube.

Când a consumat Dorian Popa ultima dată cannabis
Dorian Popa a dezvăluit că a consumat canabis în zilele anterioare incidentului și a recunoscut că era conștient că acest lucru putea să rezulte într-un test pozitiv la droguri. De obicei, el se baza pe șoferul său, Edi, pentru a-l conduce la evenimentele la care participa în țară. Cu toate acestea, în ziua respectivă, se afla în apropierea casei sale și a decis să se urce la volan.

„Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa (…) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a mai spus artistul, pe YouTube.

Lasă un comentariu