Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Cât de mult l-a afectat despărţirea de Babs: „Nu vreau să mă scuz, nu mă ascund”

eduard

Cu toate că, inițial, a preferat tăcerea, iar în fața oamenilor legii ar fi susținut că nu a consumat substanțe interzise, ci ar fi inhalat doar vapori contaminați, Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Celebrul vlogger a publicat un nou video pe canalul său de YouTube, în care a vorbit despre episodul ce i-a pătat imaginea și i-ar putea compromite cariera. Cât de mult l-a afectat despărţirea de Babs.

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat
Perioada tăcerii a ajuns la final. Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Celebrul vlogger a publicat un nou video pe canalul său de YouTube, în care a vorbit despre episodul ce i-a pătat imaginea și i-ar putea compromite cariera.

„Hâtz cu bună dimineața, hâtz cu un vlog altfel. Discuția asta trebuia să o am de ceva vreme cu voi”, și-a început vedeta discursul. A continuat prin a-și cere scuze tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online: „Am greșit indiscutabil”.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube.

„Și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină”
Amintidu-și momentul în care a fost oprit de un echipaj de Poliție, pe 28 octobrie 2023, Dorian Popa a mărturisit că minutele în care a așteptat rezultatul testului pentru prezența drogurilor în organism au fost cele mai lungi și grele din viața sa, atunci și-a dat seama ce greșeală uriașă făcuse.

„Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, minutele în care mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu îmi mai doresc să trec prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Nu merită. În momentele în care acele 10 minute au trecut, rezultatul a fost că în saliva mea există urme de canabis. Trebuie să vă recunosc, într-o notă ușor amuzantă, că și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină, probabil pentru că sunt o fire mai energică”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat în mediul online.

Dorian Popa vorbește despre despărțirea de Babs
Cât despre motivul ce l-a dus să ia această decizie nefericită, Dorian Popa a vorbit despre oboseala acumulată, el traversând o perioadă foarte agitată a vieții. Vloggerul a recunoscut pentru întâia oară, public, despărțirea de Babs, femeia care i-a fost alături, la bine și la greu, mai bine de un deceniu. „Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o”, a mai spus el.

”Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs. Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză”, a declarat Dorian Popa.

Lasă un comentariu