Dorian Popa a fost înșelat de Călin Donca în privința panourilor solare. Artistul a investit bani grei în parcurile fotovoltaice ale afaceristului: „Cel care ne-a furat să plătească”

eduard

Dorian Popa a fost înșelat de Călin Donca în privința panourilor solare. În urmă cu o zi, pe canalul său de Youtube, Dorian Popa a postat un videoclip în care a vorbit despre relația sa cu Călin Donca și investiția pe care a făcut-o într-unul dintre parcurile fotovoltaice deținute de acesta. Inițial, vloggerul a apelat la milionarul brașovean pentru a-i instala panouri fotovoltaice pe casă, achitând suma de 15.000 de euro. Pe parcurs, cei doi s-au împrietenit, iar Călin Donca i-a propus să investească într-unul dintre parcurile fotovoltaice, urmând să-și înmulțească banii. Dorian Popa a răspuns afirmativ la propunerea milionarului, însă spune că de atunci nu și-a recuperat nici măcar o mică parte din investiție.

Dorian Popa vrea să-și recupereze banii investiți într-unul din parcurile fotovoltaice ale lui Călin Donca, după arestarea preventivă a milionarului brașovean.

„În momentul în care am relaționat atunci cu montajul panourilor pe casă mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice. Mare atenție, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce să vehiculează în presă. Nu se vizează acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, și eu, adică mai mulți investitori am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit. Prima mea investiție, am fost un om sărac care și a muncit fiecare bănuț, nu mă arunc. M-am limitat la cei 20 de kW exact cât am și pe casă dar pentru că am zis așa „mă dacă am 20 de kw pe casă și am o aplicație în telefon care mi arată cât îmi produc kilowați’, a spus Dorian Popa pe contul său de Youtube.

Mai mulți investitori se află în situația lui Dorian Popa
După arestarea lui Călin Donca, Dorian Popa spune că mai mulți investitori au luat legătura cu el și s-au plâns că nu și-au încasat banii. Creatorul de conținut a dat de înțeles că vrea să demareze o acțiune colectivă, în eventualitatea în care ar fi vorba despre o „țeapă’ din partea milionarului brașovean.

„Ce pot să spun este că am luat legătura cu unii dintre investitori care m-au sunat întrebându-mă dacă am reușit să aflu ceva, dar toate telefoanele sună închise. Abia aștept să se poată lămuri într-un fel această situație pentru că, repet, având în vedere faptul că în acuzații nu am văzut nimic legat de panourile fotovoltaice de aceste părculețe mă gândesc că poate avem norocul, șansa că acest business să nu fie afectat și noi, ori să ne putem recupera investiția ori să putem încasa banii.

Vă spun cu voce tare și public că sunt aici să fiu alături, așa cum am fost de Călin și am prezentat situația transparent către cei care mă urmăresc, așa voi fi alături și de cei care au declarat împotriva lui Călin. Nu știm încă despre ce este vorba, dar dacă toți cei care au investit și cu mine în echipă am fost țepuiți sau amețiți, învrăjbiți într-un fel manipulați și ne-au fost luați bănuții, aveți siguranța mea că tot cu această putere pe care Doamne Doamne mi-a dat o în comunitatea mea, mă voi ocupa. Poate nu să reușim să ne recuperăm integral investiția, dar cu siguranță cel care ne-a furat să plătească așa cum trebuie’, a mai spus Dorian Popa.

Lasă un comentariu