Donald Trump: „Sunt imunizat. Am învins acest virus oribil din China”

0

Preşedintele SUA Donald Trump spune că este deja „imunizat” contra COVID-19, la scurt timp după ce medicul său a transmis că nu mai există riscul ca Donald Trump să transmită virusul.
„Aveţi un preşedinte care este imunizat „, a declarat Donald Trump în timpul unui interviu telefonic pentru Fox News. „Se pare că sunt imunizat poate pentru o perioadă lungă, poate pentru o perioadă scurtă, poate pe viaţă. Nimeni nu ştie exact, însă eu sunt imunizat”, a inistat Trump.

Cu toate acestea, dovezile științifice nu sunt clare cu privire la faptul că persoanele care s-au recuperat după coronavirus și au anticorpi sunt protejați de o a doua infecție și cât timp ar putea dura imunitatea respectivă, informează Reuters.
În timpul interviului său pentru Fox News, Trump a insinuat că adversarul său democrat Joe Biden ar putea fi bolnav. „Dacă vă uitaţi la Joe, el tuşea teribil ieri… Nu ştiu ce vrea să însemne asta, însă presa nu a vorbit mult despre acest lucru”, a mai spus Trump.
Echipa de campanie a lui Joe Biden publică în fiecare zi rezultatele sale la teste pentru noul tip de coronavirus, care până acum au fost negative.

Donald Trump: Am învins acest virus oribil din China
Donald Trump a spus că nu mai ia niciun fel de medicament pentru coronavirus. „Am învins acest virus nebun, oribil, din China”, a completat liderul SUA.

O mai mare nebuloasă îl înconjoară, totuși, pe preşedintele SUA, potrivit CNN. Echipa lui medicală refuză cu obstinaţie să spună de când datează ultimul său test negativ. Acest lucru alimentează suspiciunile cu privire la posibilitatea ca preşedintele să nu fi efectuat teste timp de mai multe zile înainte de testul său pozitiv din 1 octombrie.

„Americanii învaţă să trăiască cu Covid-19, aşa cum au învăţat să trăiască cu gripa!
Preşedintele american a afirmat, săptămâna trecută, pe Twitter, că americanii învaţă să trăiască cu Covid-19, aşa cum au învăţat să trăiască cu gripa.

Preşedintele republican, care candidează împotriva democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, a minimizat în repetate rânduri această boală, despre care se ştie că a omorât peste 1 milion de oameni la nivel mondial, el promiţând că va readuce milioanele de locuri de muncă pierdute în SUA din cauza carantinei.

Statele Unite au cel mai ridicat bilanţ al deceselor provocate de pandemie, peste 210.000. Donald Trump, care a petrecut trei zile la Walter Reed Medical Center, de lângă Washington, a primit un tratament intens pentru coronavirus inaccesibil pentru majoritatea oamenilor, .