Dolph Lundgren Are Cancer De 8 Ani. În 2020, Boala S-A Răspândit La Plămâni, Stomac Și Coloană

eduard

Dolph Lundgren are cancer de 8 ani, fiind diagnosticat în 2015, și a făcut o confesiune emoționantă despre lupta lui cu temuta maladie. Potrivit actorului, boala s-a extins de la rinichi către alte organe din corp, afectându-i în prezent plămânii, stomacul și coloana. Dolph Lundgren a fost diagnosticat cu această boală în urmă cu 8 ani, iar atunci medicii i-au mai dat câteva luni de trăit.

Dolph Lundgren, în vârstă de 65 de ani, a vorbit pentru prima dată despre momentul în care a fost diagnosticat cu cancer, în 2015. Potrivit Daily Mail, actorul suedez, celebru pentru filmele de acțiune, bănuiește că steroizii pe care i-a luat în tinerețe ar fi favorizat apariția bolii.

„Am încercat steroizi în anii ’80, ’90. Întotdeauna te gândești că ai făcut o greșeală. Mă gândesc că poate există o legătură între terapia cu testosteron și cancer. Am luat steroizi când eram mai tânăr, din când în când, timp de poate zece ani. În funcție de tipul de film pe care îl făceam”.

Dolph Lundgren are cancer de 8 ani

Într-un interviu acordat în cadrul serialului „In Depth with Graham Bensinger”, starul a dezvăluit că se luptă cu cancerul de opt ani încoace. În 2015 i-a fost depistată o tumoare la unul dintre rinichi, i-a fost extirpată, dar de atunci a început calvarul.

„Am făcut scanări la fiecare șase luni, apoi le faci în fiecare an, și a fost bine, știți, timp de cinci ani”, a explicat el.

Starul filmelor de acțiune a dezvăluit că boala a recidivat în anul 2020, după ce a făcut un RMN. În acel moment, el a aflat că maladia sa a ajuns în stadiul terminal.

„Au descoperit că mai existau câteva tumori. Erau în plămâni, stomac și coloana vertebrală, în afara rinichilor”, a declarat el.

Pe lângă cruntul diagnostic, actorul a trebuit să gestioneze și prognosticul rezervat pe care i l-au anunțat medicii. I s-a spus că nu mai are mult de trăit.

„Mi-a spus: «Probabil că ar trebui să iei o pauză și să petreci mai mult timp cu familia ta» și așa mai departe. L-am întrebat: «Cât timp crezi că mi-a mai rămas?» și cred că a spus doi sau trei ani. Mi-am dat seama din vocea lui că probabil este mai puțin”, a precizat Dolph Lundgren.

Asta l-a făcut să solicite o a doua opinie, la un alt doctor, din Londra, care i-a recomandat un tratament pentru tumorile descoperite la plâmâni, acelea fiind cele mai periculoase dintre toate pe care le avea.

După două căsnicii, Dolph Lundgren are acum o logodnică de 25 de ani

Dolph Lundgren este o figură enigmatică în ceea ce privește viața sa personală. În ciuda notorietății sale în industria filmului, actorul preferă să-și păstreze viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Născut la 3 noiembrie 1957 în Stockholm, Suedia, Dolph Lundgren s-a căsătorit, în 1991, cu Peri Momm, dar căsnicia nu a durat decât un an. Apoi, din 2004, până în 2011, actorul a fost căsătorit cu Anette Qviberg, cu care are două fiice, Ida (27 de ani) și Greta (21 de ani).

În prezent este logodit cu Emma Krokdal, alături de care paparazzi l-au surprins chiar în urmă cu câteva zile ca știrea despre cancer să explodeze în presa britanică. Dolph a cunoscut-o pe frumoasa antrenoare de fitness în 2019 și și-au făcut publică relația câteva luni mai târziu, în ianuarie 2020. Emma Krodal are 25 de ani

Lasă un comentariu