Doliu pentru Mădălin Voicu. Tragedie în familia sa, chiar înainte de sărbători

0

Mădălin Voicu este în doliu și trece prin momente foarte grele chiar acum, în prag de sărbători. Familia sa se pregătește pentru înmormântare. Durerea este mare și nimeni nu se aștepta ca asta să se întâmple chiar acum.

Durere pentru Mădălin Voicu

Politicianul, violonistul și dirijorul Mădălin Voicu este profund marcat de pierderea mamei sale. Vestea s-a răspândit în spațiul public, iar fiul lui cel mare, Mădălin Voicu Jr. a confirmat pe Facebook că Maria Magdalena Voicu s-a stins din viață.

Doliu pentru Mădălin Voicu. Tragedie în familia sa, chiar înainte de sărbători

Toată familia o alinta Madeline și era extrem de iubită. Din nefericire, aceasta s-a stins din viață marți, 14 decembrie, la vârsta de 89 de ani. Magdalena Voicu era bunica lui Mădălin Voicu Jr., însă ea și soțul ei l-au crescut, iar el i-a considerat întotdeauna părinții lui.

Mesajul postat de către violonist acum, la pierderea celei pe care o numea mamă, este cu totul sfâșietor.

M-ai iubit și m-ai crescut, Mamă. Nu ca pe un nepot, ci ca pe propriul tău copil. Alături de Tata ați fost Părinții mei. V-am supărat și m-ați iertat. V-am făcut fericiți pe cât am putut, dar prea puțin pe lângă ce-ați fi meritat de la mine. Îți multumesc pt tot, Mama… Bunul să te odihnească. Îmbrățișează-l pe Tata din partea mea… Te-am adorat, Mama. Drum bun, Mama… Te iubesc, Mama!, a scris fiul lui Mădălin Voicu.

Cine a fost Madeleine Voicu

Madeleine Voicu a fost reprezentanta unei familii celebre în România. Absolventă de Conservator, Madeleine Voicu a renunţat la propria carieră muzicală pentru a-l sprijini pe Ion Voicu, marele violinist român care la un moment dat a fost și elevul lui George Enescu. Madeleine a fost căsătorită cu Ion Voicu timp de peste 46 de ani, până la moartea acestuia, în 1997, la 74 de ani.

Doamna Vociu își avea originile în familia Cantacuzino și a fost una dintre puținele reprezentante ale vechii aristocrații în zilele noastre, a fost un suflet nobil. Dumnezeu să o odihnească în pace, a transmis Dana Varga.

Povestea de dragoste dintre Madeleine și Ion Voicu este descris ca fiind una de film. Cei doi s-au iubit enorm, iar ea l-a ales pe el în ciuda familiei care s-a opus vehement acestei relații. Și-au văzut de drum și au făcut o echipă foarte bună atât în viața personală, cât și în cea profesională, întrucât Madeleine se ocupa de contractele violonistului, din postura de impresar. Dumnezeu s-o odihnească!