Doliu în televiziune! S-a mai stins un actor de legendă. Toţi românii l-au urmărit în acest serial

eduard

Doliu în lumea artistică! Am pierdut încă un mare actor! Celebru artist s-a stins din viață înconjurat de familia sa, într-un spital din New York.
Doliu în lumea artistică! A murit actorul britanic David McCallum
Doliu în lumea artistică internațională! Actorul britanic David McCallum s-a stins din viață pe 25 septembrie 2023. Actorul este cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „NCIS” și a decedat la vârsta de 90 de ani.

David McCallum este cunoscut publicului internațional pentru rolul medicului legist „Ducky”, din serialul „NCIS”. Actorul a interpretat acest rol timp de 20 de sezoane.

Postul de televiziune CBS a anunțat că actorul a murit înconjurat de familie.

„A fost cel mai bun, cel mai cool, cel mai răbdător şi mai iubitor tată”, a mărturisit fiul său Peter, citat de CBS.

Peter a mai adăugat că tatăl său „era fascinat de ştiinţă şi de cultură şi a transformat aceste pasiuni în cunoştinţe”.

Potrivit spuselor fiului, tatăl și-a luat rolul atât de în serios încât era capabil inclusiv să realizeze singur o efectueze o autopsie „pe baza deceniilor de cercetare pentru rolul său din NCIS”.

Minunata carieră actoricească a lui David McCallum
Actorul a devenit cunoscut pentru prima dată în anii 60, moment în care a interpretat rolul agentului secret Illya Kuryakin din serialul „The Man from U.N.C.L.E.”. Înainte, el mai interpretase un rol în pelicula „The Great Escape” (1963) cu Steve McQueen în rolul principal.

Rolul agentului secret Illya Kuryakin a avut o mare influență asupra actorului. Despre acest personaj, interpretat timp de patru ani, McCallum mărturisea: „Au trecut mai bine de 30 de ani, dar nu reuşesc să scap de el”, potrivit New York Times (1998).

Începând din 2003, David McCallum a jucat rolul medicului legist Donald „Ducky” Mallard în cadrul serialului „NCIS”. Aici juca un reprezentant al Serviciului de Investigaţii Criminale al Marinei SUA. Acest serial a obținut un succes remarcabil, atrăgând milioane de telespectatori din Statele Unite și din întreaga lume, și a continuat să fie difuzat la televiziunea americană timp de 20 de sezoane.

McCallum a purtat întotdeauna papioanele sale caracteristice și a apărut în toate episoadele primelor 15 sezoane, cu excepția unuia, înainte de a avea apariții mai rare începând cu sezonul 16.

Lasă un comentariu