Doliu în Sălaj. Un fost primar s-a strins din viață, la doar 58 de ani

0

Fostul edil din comuna Cizer a murit ieri. Bărbatul urma să împlinească 59 de ani în două săpătâmâni.
Nicolae Criste fusese ales pe listele PNL
Nicolae Criste a fost pimar ani la rând până în 2012, fiind ales pe listele PNL.
„În această dimineață o veste cutremurătoare a zguduit comuna Cizer, fostul primar Nicolae Criste a încetat din viață! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Veşnica pomenire!”, transmite Primăria Cizer, potrivit sportulsalajean.ro.

În urmă cu o lună, o altă nenorocire s-a abătut asupra primarului comunei Lița din Teleorman. Dorel Popescu a fosr răpus de coronavirus.
„Profund îndureraţi, am aflat vestea tragică a morții neaşteptate a bunului nostru coleg, prieten și om deosebit, primarul Comunei Lița, profesorul Dorel Popescu. O persoană minunată, un colaborator şi prieten desăvârşit, un edil foarte dăruit comunității, familiei și prietenilor. A fost iubit și respectat datorită activităţii sale neobosite și grijii sale pentru cetățenii din localitatea în care a ales să trăiască.
Acum, când sufletul său s-a îndreptat către Cer, lăsând în urmă un gol în sufletele colegilor, familiei și apropiaților, trăim un mare regret și o emoție copleșitoare ce apasă asupra tuturor celor ce am avut privilegiul să îl cunoaștem”, a scris președintele CJ Teleorman.