Doliu în PSD. A murit unul dintre cei mai respectați politiciani din partid

0

Doliu în PSD. A murit Dumitru Florea, unul dintre cei mai longevivi consilieri ai PSD din județul Constanța.

Dumitru Florea era tatăl Adinei Florea, procurorul care conduce SIIJ – Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Inginer agronom de profesie, Dumitru Florea a intrat în politică alături de sociali-democraţi încă din anii ’90, informează România TV.

„Un caracter puternic, o personalitate. Un om de iniţiativă, întreprinzător, om de familie şi cetăţean marcant al Dobrogei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de familia îndoliată”, a scris Felix Stroe, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa.

Dumitru Florea: „Am fost cu ei de la început”
Dumitru Florea a intrat în politică în ’90 și a fost unul dintre cei mai longevivi consilieri județeni (6 mandate).

”Cuvintele sunt de prisos! Profund îndurerat, mă alătur familiei și tuturor celor care îl deplâng pe Dumitru Florea, consilier județean PSD, om implicat al județului nostru și un înțelept de la care noi, cei mai tineri, am avut mereu ce învăța. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Nea Florică!”, a transmis Marius Horia Țuțuianu, fostul președinte al CJC.

„Am fost cu ei de la început, e nevoie în partid de oameni de încredere, nu de figuri din astea care numai măcăne, de care lumea e sătulă. Eu n-am schimbat partidul, am fost acolo şi la greu, şi la bine. Opinia mea a fost opinia mea, nu m-am amestecat cu găştile, ştiţi dvs… Mi-am văzut strict de treaba mea“, a declarat Dumitru Florea (în anul 2018) pentru „Adevărul“.