Doliu în lumea presei! A murit o cunoscută jurnalistă

0

Doliu în lumea presei și în familia jurnalistei Iuliana Roibu, care s-a stins din viață la doar 41 de ani, răpusă de o boală necruțătoare. Anunțul a fost făcut chiar pe contul de Facebook al jurnalistei, de familie.

„Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă. Va mulțumesc că ați fost familia mea. Vă iubesc!”, e mesajul pe care familia l-a scris pe contul de Facebook a Iuianei Roibu.

„Cu demnitatea și discreția pe care i le știu toți cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, mai scrie pe pagina de Facebook a jurnalistei.

A murit Iuliana Roibu, una dintre cele mai apreciate jurnaliste
Iuliana Roibu a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste de bussines și economic din România, cu o experiență de peste 15 ani în presă. Ea a lucrat la Evenimentul Zilei, Bussines Magazin, PRO TV și Financial Times.
Ulterior, ea și-a desfășurat activitatea ca antreprenor și consultant pe probleme de comunicare, în numeroase proiecte în domenii precum branding, content management, strategie de PR, inovare și sustenabilitate. În domeniul academic, Iuliana deținea un masterat în Jurnalism și Comunicare la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Totodată, a studiat Științe Sociale în cadrul Colegiului Green Templeton (Oxford, Marea Britanie), fiind membră a Institutului Reuters pentru Studii Jurnalistice.
Iuliana Roibu era și președinta Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten.