Doliu în lumea internațională a muzicii! A murit o mare legendă: „A fost un compozitor strălucit!”

0

În ultima vreme au plecat dintre noi o mulțime de artiști cunoscuți, care au lăsat în urma lor o mulțime de lacrimi și regrete. Aflăm acum că un alt cântăreț celebru a plecat din această lume, deși nimeni nu se aștepta să primească prea curând o asemene veste.

A murit John Miles

Presa internațională informează că a murit marele artist John Miles. Starul rock s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani, deși nimeni nu se aștepta la așa ceva. Potrivit familiei, acesta a murit „liniștit” în somn și nu a avut parte de o moarte grea, însă nu a fost precizată moartea exactă a interpretului.

Familia a refuzat să dea prea multe detalii despre cele întâmplate sau despre ultimele clipe de viață, preferând să păstreze discreția. A lăsat în urma lui numai durere, mai ales pentru cei care l-au cunoscut și au descoperit ce fel de om a fost cu adevărat.

„A fost un soț, un tată și un bunic iubitor și tuturor ne va lipsi mai mult decât ar putea exprima vreodată orice cuvânt”, a scris familia muzicianului.

Artistul era vocalist, clapetar de muzică rock și chitarist. Era cunoscut pentru balada Music, care a ocupat locul trei în topurile din Marea Britanie în 1976 și i-a adus o mulțime de premii. De-a lungul timpului a fost premiat de multe ori. Pentru activitatea sa surprinzătoare, revista Melody Maker i-a dat titlul de „cea mai strălucitoare și mai proaspătă forță a rockului britanic”.

Starul a colaborat cu personalități mari din muzica rock, precum Stevie Wonder, Jimmy Page și Tina Turner și a avut un succes colosal. Pe lângă soție, copii și nepoți, la fel de afectat este și Cliff Cooper, managerul artistului. Bărbatul trece prin momente grele și spune că nu va uita niciodată ce artist a fost John, dar mai ales ce om și prieten pe cinste.