Doliu în lumea filmului. Unul dintre cei mai iubiți actori a murit chiar de ziua lui

0

Încă o veste tristă din lumea filmului internațional. S-a stins din viață un actor îndrăgit, devenit celebru mai ales după rolul său Goldie din filmul The Mack. Actorul a fost găsit fără suflare în locuința sa. Descoperirea a fost făcută chiar de către soția sa care a alertat autoritățile.

A murit actorul american Max Julien

Max Julien era celebru pentru interpretarea personajului Goldie din producția The Mack – 1973. Actorul s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani, chiar de ziua lui care a fost de Anul Nou. Soția sa a fost cea care a făcut descoperirea macabră. Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită.

În timpul carierei de zeci de ani a lui Julien, a fost cunoscut pentru faptul că era îndrăzneț, onest și direct. El a fost considerat un om cum rar poate fi întâlnit, a transmis echipa sa, prin intermediul unui comunicat de presă.

În afară de filmul The Mack, Julien era cunoscut mai ales după aparițiile sale din The Mod Squad și The Bold Ones. De departe, portretul lui Max lui Goldie a devenit cel mai faimos rol al său și i-a influențat pe alții din industrie de-a lungul anilor.

Doliu în lumea filmului. Unul dintre cei mai iubiți actori a murit chiar de ziua lui

Cum și-a început cariera actorul Max Julien

Actorul Max Julien și-a început cariera pe scena Off-Broadway din New York, jucând în producția Shakespeare-In-The-Park a lui Joseph Papp. Ulterior a obținut roluri de co-protagonist alături de Jack Nicholson în Psych-Out și în filmul de succes Getting Straight.

El este cel care a coprodus filmul Cleopatra Jones, în care rolul principal l-a avut actrița Tamara Dobson. Ulterior Julien a refuzat să participe la continuarea filmului – Cleopatra Jones and the Casino of Gold.

În rolul său din filmul care l-a făcut celebru – The Mack – Max Julien a jucat rolul unui proxenet ambițios care tocmai ispășise o pedeapsă de cinci ani de închisoare. Dintre filmele în care a jucat Max Julien amintim: The Black Klansman (1966), Psych Out (1966), The Savage Seven (1968) și Up Tight! (1968).