Doliu în lumea filmului. Celebrul actor Clark Middleton a fost ucis de un virus periculos: „Nu există nici un remediu cunoscut”

0

Întreaga lume a filmului este în doliu, după ce Clark Middleton s-a stins din viaţă la 63 de ani. Actorul a fost infectat cu un virus extrem de periculos şi nu a existat niciun remediu care să îl salveze.

Cea care a făcut anunțul trist a fost chiar soția actorului din celebra producție „Kill Bill’, Elissa, dezvăluind că soţul ei a fost infectat cu virusul West Nile. Acest tip e virus afectează în general păsările, dar și oamenii și se transmite, în special, prin înțepături de țânțar.

„Cu inimile grele, anunțăm moartea unei vieți eminamente demne de sărbătoare: Clark Tinsley Middleton, 63 de ani – iubit, actor, scriitor, regizor, profesor, erou, soț, frate, prieten. Clark a plecat dintre noi pe 4 octombrie ca urmare a virusului West Nile, pentru care nu există nici un remediu cunoscut. Clark a fost un suflet frumos care a petrecut o viață sfidând limitele și pledând pentru persoanele cu dizabilități’, a transmis Elissa, potrivit variety.com.