Doina Teodoru, despre cel mai dificil moment din relația cu Cătălin Scărlătescu: „Ne-am aruncat…

eduard

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt un cuplu model în showbiz-ul românesc. Sunt frumoși, au o relație sănătoasă bazată pe încredere și sinceritate și aparațiile lor împreună în public sunt mereu apreciate de fani.

Dar asta nu înseamnă că în relația lor de până acum nu au fost și probleme. Doina și Cătălin formează un cuplu de aproape trei ani.

Doina Teodoru: „Ne-am luat și ne-am aruncat într-o nebunie.”
Actrița a vorbit în cadrul unui interviu recent despre cel mai greu moment din relația lor, care a fost participarea la America Express. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” și actrița au format o echipă competitivă în competiție și au rezistat acolo 39 de zile. Din cauza presiunii competiției, stesului și greutăților de care s-au lovit în acel show, cei doi au ajuns să se separe o vreme când s-au întors în țară.

„Am ajuns acasă, mi-am luat geanta și am plecat direct în Vamă. Nici nu i-am zis ‘Pa’. M-a întrebat ‘Ce faci?’ Nu i-am răspuns nimic. Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă. Singur. Și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește doar am pus bețele pe poziție și am stat. A venit unu cu barca și m-a întrebat: ‘Ce faci?’ Stau.

“Evident că a fost un test pentru relația noastră”
‘Păi n-ai aruncate alea’ Și ce? ‘Păi nu pecuiești?’ Ba da. ‘Păi?’ Păi nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau! Așa că am un motiv, uite am venit la pește, mă uit la ele (n.r. – la bețe). Vreau doar să stau. Deci a fost crunt, cu cazările (n.r. – la America Express)… Restul a fost distractiv.” – a povestit Scărlătescu în podcastul găzduit de Mihai Morar, acum câteva luni.

Recent, Doina a vorbit și ea despre acest subiect și spune că întreaga experiență a fost un test pentru relația lor. Cu toate că se așteptau ca la mari provocări în competiție, nu s-au gândit niciodată că le va fi atât de greu acolo.

“Evident că a fost un test pentru relația noastră, nu eram de foarte mult timp împreună, ne-am luat și ne-am aruncat într-o nebunie.

Ne așteptam să fie greu, de la un punct încolo ne-am dat seama că e mai greu decât ne-am așteptat noi să fie. De fapt amândoi spunem că am trecut peste această încercare a vieții noastre în cuplu.”– a declarat Doina Teodoru, pentru playtech.ro.

Tot în cadrul aceluiași interviu, Doina a fost întrebată dacă nu își dorește copii. În noul serial „Lasă-mă, îmi placi. Camera 609”, actrița interpretează rolul unei mame.

„Pentru copil cred că nu ești niciodată pregătit, nici în serial nu eram pregătită pentru un copil și puf a apărut! Ai copil! E ok. Nu am ce să răspund la asta. Am un copil deja!” – a adăugat ea.

Lasă un comentariu