Doina Teodoru, cadou special de la chef Cătălin Scărlătescu, de ziua ei de naștere: „34 este deja…

eduard

Doina Teodoru și-a sărbătorit ziua de naștere miercuri, 15 noiembrie 2023. Cu ocazia aniversării sale de 34 de ani, actrița a primit un cadou special de la iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani).

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de aproximativ doi ani. Între ei este o diferență de vârstă de 17 ani care, potrivit actriței, nu se simte.

Ce cadou a primit Doina Teodoru de la chef Cătălin Scărlătescu, de ziua ei de naștere
Doina Teodoru și-a petrecut aniversarea de 34 de ani în Grecia, de unde a postat mai multe fotografii pe Instagram. În descrierea lor, actrița a scris: „34 is already uber dooper nice to me. I’m set for new adventures. Thank you, guys! Big hug / 34 este deja super duper drăguț cu mine. Sunt pregătită pentru noi aventuri. Mulțumesc! Vă îmbrățișez”.

La rândul lui, Cătălin Scărlătescu a publicat o fotografie cu Marea Egee. În dreptul postării, bucătarul a scris: „Salut Santorini, următoarea oprire: ROMA”. Așadar, vacanța cuplului nu s-a încheiat, ci continuă în Italia. Vara aceasta, perechea a avut un concediu de trei săptămâni, pe care l-a petrecut în Delta Dunării și Spania.

Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au cunoscut în Vama Veche, însă relația dintre ei s-a „înfiripat”, după cum spunea bucătarul, la petrecerea unei amice comune. Perechea declara în trecut că relația lor a început firesc și simplu.

Doina Teodoru apreciază la Cătălin Scărlătescu pasiunea lui pentru ceea ce face, carisma, umorul, sufletul bun și faptul că, deși nu mereu, se arată și vulnerabil. La rândul lui, bucătarul își apreciază partenera de viață ca om și ca artist.

America Express le-a testat relația
În august 2023, Doina Teodoru ne-a spus cum i-a influențat experiența competiției America Express relația cu bucătarul. „Cred că ăsta a fost și scopul venirii noastre în America Express: «Hai să vedem cât mai durează nebunia». Da, ne-a testat, am trecut de test, ne-a întărit această experiență”, a declarat actrița, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Doina Teodoru joacă în prezent în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” și este câștigătoarea sezonul trei „iUmor”. Doina a urmat cursurile Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București.

Lasă un comentariu