Doina Teodoru, anunț după trei ani de relație cu Cătălin Scărlătescu: „Nebunia asta…”

eduard

Doina Teodoru a făcut anunțul, după trei ani de relație cu Cătălin Scărlătescu. Simpaticul jurat de la Chefi la Cuțite și-a sărbătorit ziua de naștere, așa că partenera lui de viață nu a putut rata acest moment. Actrița a dezvăluit public ce îi urează acestuia, spre deliciul fanilor.

Între ei este o diferență de 17 ani, dar nu au ascultat de gura lumii și au decis să dea o șansă relației lor. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca ei să formeze un cuplu, dar dragostea a învins orice obstacol și au depășit prejudecățile celor din jur.

Doina Teodoru a făcut anunțul după trei ani de relație cu Cătălin Scărlătescu
Cheful de la Antena 1 nu s-a afișat public cu vreo parteneră de viață, de când a devenit celebru. Însă, lucrurile s-au schimbat radical în viața lui după ce a cunoscut-o pe Doina Teodoru. Nu doar că a recunoscut public că se iubesc, ci au trecut chiar și testul suprem pentru relația lor. Au participat la America Express, apoi au stat despărțiți după întoarcere, timp de o săptămână.

Cu toate acestea, se pare că au rezistat în cele mai grele condiții. Acum se bucură de perioada de vacanță, ba chiar merg și la pescuit, așa cum a dezvăluit chiar Scărlătescu. De ziua lui, Doina Teodoru și-a dorit să îi transmită public o declarație emoționantă. Cu această ocazie, a dezvăluit un detaliu nebănuit despre începutul relației lor.

Se pare că atunci nu au luat foarte în serios povestea lor de dragoste, ba chiar au tratat totul cu umor. Strategia lor a funcționat și iată că sunt la fel de apropiați și după trei ani de relație. Alături de mesajul de pe rețelele de socializare, iubita lui Cătălin Scărlătescu a postat și o fotografie frumoasă, în care apare alături de acesta.

„A fost o vreme cand mergeam pe strazi fara sa ne intrebam unde o sa ajungem, radeam si faceam pariuri de cat o sa dureze nebunia asta. E al treilea “la multi ani” deja.”, este mesajul postat de Doina Teodoru, pe contul ei de Facebook.

Lasă un comentariu