Doina Teodoru, anunț despre despărțirea de Cătălin Scărlătescu: A fost nevoie

eduard

Doina Teodoru a vorbit despre presupusa despărțire de Cătălin Scărlătescu. Actrița a spus ce s-a întâmplat după încheierea filmărilor pentru America Express.

Doina Teodoru a vorbit despre presupusa despărțire de Cătălin Scărlătescu. Aceasta a recunoscut că după încheierea filmărilor pentru America Express, au petrecut câteva zile separați pentru a-și pune ordine în gânduri.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de doi ani. Iar relația a lor a fost pusă la grea încercare prin participarea la America Express.

În ciuda diferenței de vârstă, actrița fiind cu 17 ani mai tânără decât bucătarul, cei doi au demonstrat că formează o echipă solidă, ajungând până în semifinala emisiunii.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu s-au despărțit niciodată

După terminarea filmărilor însă, s-a speculat că s-au despărțit pentru scurt timp. Doina a recunoscut că ea și Cătălin Scărlătescu și-au luat câteva zile de vacanță separat.

Au luat această decizie pentru că simțeau nevoia să se liniștească după participarea în competiție. Cât timp au fost plecați pe Drumul Aurului, au mai existat tensiuni între ei, însă relația lor nu a avut de suferit.

„Nu, noi nu ne-am despărțit niciodată. A fost nevoie să plecăm să ne mai aerisim creierii un pic, să stăm cu prietenii noștri, să stăm în natură.

A fost un stres foarte mare acolo, în emisiune”, a declarat ea pentru okmagazine.ro.

Diferența de vârstă nu a fost un obstacol

Doina Teodoru a mai spus că diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediment în calea iubirii lor. Actrița a spus că atunci când l-a cunoscut, în Vama Veche, nici nu l-a întrebat câți ani are. Acum, nicio zi din relația lor nu seamănă cu cealaltă, spune ea.

„Nicio zi din relația noastră nu seamănă cu alta. Suntem haos amândoi. Încă ne calibrăm. Timp împreună petrecem și nu prea. Pentru că eu sunt mereu plecată, ba în turnee, ba cu spectacole, el la fel, ba are festivaluri, filmări.

Când prindem timp împreună de obicei fugim pe undeva sau stăm pur și simplu în casă. Sau la Cătălin la restaurant, unde se mai adună prietenii. Cea mai lungă perioadă în care efectiv am stat mereu împreună a fost la America Express.

Și a fost și pe la începutul relației, ne-am aruncat în gol. De-abia acum mă simt cu adevărat pregătită să merg cu el în America Express”, a afirmat actrița.

Final de eră la Chefi la Cuțite

În altă ordine de idei, vă amintim că într-o mișcare care a uimit fanii emisiunii „Chefi la Cuțite”, Antena 1 a anunțat că cei trei jurați emblematici ai show-ului, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, nu vor mai face parte din echipă. Această decizie a fost comunicată publicului joi și a declanșat o serie de speculații și reacții în rândul telespectatorilor.

Conform reprezentanților Antena 1, cei trei jurați au refuzat să participe la filmările noului sezon din octombrie 2023, invocând o stare de oboseală.

Cu toate acestea, surpriza a fost cu atât mai mare cu cât aceștia aveau o relație contractuală cu postul TV și au luat parte la proiect timp de mai mulți ani. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.

Lasă un comentariu