Un divort neasteptat a avut loc in Romania. Unul dintre cei mai cunoscuti actori si-a parasit nevasta, si-a facut bagajele si a plecat de acasa. Au impreuna doi copii, dar asta nu a influentat decizia.

Potrivit click.ro, este vorba despre Vlad Zamfirescu. Actorul a parasit-o pe Mihaela, mama celor doi copii ai sai, sustine sursa citata. Fosta sotie a lui Vlad Zamfirescu sufera enorm si nu isi poate reveni dupa aceasta despartire.

Cei doi au fost casatoriti mai bine de 20 de ani si au impreuna doi copii: Stefan in varsta de 12 ani si Matei de 14 ani.

Cine este Vlad Zamfirescu

Vlad este uniciul fiu al celebrului actor Florin Zamfirescu (72 de ani). El a moștenit pe deplin talentul tatălui său. A fost preocupat încă din copilărie de actorie, iar la doar 9 ani făce parte dintr-o trupă de pantonimă.

Acesta a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L Caragiale din București. În 1992, a debutat în televiziune cu filmul ”Milionar la minut”, iar în 1993 a apărut în pelicula «Duminica în concediu», scrisă și regizată de Nae Caranfil. După absolvirea facultății a făcut parte din numeroase piese de teatru. A primit premiul pentru debut al Uniter, după ce a jucat în «Pelicanul» de Strindberg, la teatrul Levant.

Fiul lui Florin Zamfirescu a apărut în numeroase producții cinematografice, printre care «Stare de fapt, «Aleodor, Împărat, «Orient Express» și «Italiencele». De asemenea, Vlad a jucat și în telenovelele românești de succes «Inimă de Țigan», «În derivă» și «Doctori de Mame».