DIVORȚ! ”Sunt neînțelegeri!” Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, în prag de despărțire?

eduard

Ar fi bomba anului în showbiz: divorțul dintre Betty Salam, fiica celebrului manelist, și Cătălin Vișănescu! Sursele au dezvăluit că nu ar mai fi cale de împăcare, după mai multe neînțelegeri între cei doi soți, transformate în adevărate certuri. Avem detaliile, în exclusivitate.

Potrivit surselor noastre, Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt pe punctul de a divorța. Ar fi o chestiune de timp până când cei doi s-ar despărți oficial. Fiica lui Florin Salam și soțul nu sunt în relații tocmai bune, pentru că între ei s-au derulat mai multe scene care le zguduie căsnicia.

Contactată, Betty Salam a negat că ea și Cătălin au divorțat. ”Nu, nu, nu am divorțat. Neînțelegeri există, însă nu am ajuns la pasul ăsta”, a declarat fata celebrului manelist. Apoi a ținut să spună că, cel puțin ea, nu se gândește la așa ceva. ”Nu, nu bag divorțul de el”, a adăugat Betty.

Fiica lui Florin Salam s-a măritat înainte de a deveni mamă
Betty Salam s-a căsătorit civil cu Cătălin Vișinescu în urmă cu mai bine de cinci ani, când cei doi au decis asta pentru că artista urma să devină mamă. După ce au oficializat relația și în acte, Betty avea să aducă pe lume un băiețel, Matias Ștefan.

Artista a făcut dezvăluiri, pe Instagram, despre relația pe care o are cu Vișănescu. A recunoscut că i-a fost greu să-l iubească, a avut nevoie de timp. Ea spunea că se îndrăgostește foarte greu, motiv pentru care Cătălin a avut mult de muncit pentru a o cuceri.

„Mă îndrăgostesc extraordinar de greu. După ce m-am combinat cu al meu Cătălin, abia după un an de relație m-am îndrăgostit într-adevăr de el. Așa sunt eu”, a scris Betty.

I-a mulțumit prietenei care i-a făcut cunoștință cu Vișănescu
Artista îi mulțumea prietenei ei, care i-a făcut cunoștință cu cel care avea să-i devină soț.

„În 2014 a fost cea mai nebună perioadă din viața mea. Îmi mergea bine pe plan muzical, familia îmi era aproape, doar că eu treceam prin anumite schimbări din cauza vârstei (14 ani) și făcusem o mică depresie, iar prietena mea m-a ajutat nespus de mult. A venit în viața mea la momentul potrivit, a știut să mă scoată din stările urâte pe care le aveam.

Chiar dacă eram atât de mică, îmi doream să cunosc un băiat cu care să vorbesc și să mă facă să râd și mă rugam seară de seară pentru acest lucru. Pur și simplu, așa simțeam nevoia, iar datorită ei l-am cunoscut pe Cătălin, imediat după toate rugăciunile mele. De aceea o iubesc și îi voi mulțumi mereu fiindcă a avut grijă de mine”, a povestit fiica lui Florin Salam, pe Stories.

Lasă un comentariu