Diane Kruger a trecut prin momente dificile la audițiile pentru „Troia”, filmul cu Brad Pitt în rol principal

eduard

Actrița de origine germană Diane Kruger a declarat că a trecut prin momente dificile în timpul preselecției pentru rolul Elena din filmul „Troia”, cu Brad Pitt în rolul principal.

Ea a dezvăluit că în perioada audițiilor pentru film studioul a făcut-o să se simtă ca o „bucată de carne”.

„Îmi amintesc că dădeam teste pentru ‘Troia’ și a trebuit să merg la șeful studioului îmbrăcată în costum. M-am simțit ca o bucată de carne, privită de sus până jos și întrebată ‘De ce crezi că ar trebui să joci acest rol?’”, a declarat actrița, pentru Variety.

Momentul s-a petrecut înainte de izbucnirea scandalului #MeToo.

Actrița nu a spus cine a fost persoana care a făcut-o să se simtă așa, dar studioul care a realizat filmul este Warner Bros.

„Troia” a consemnat încasări de peste 500 de milioane de dolari la nivel mondial și a fost nominalizat pentru un Premiu Oscar, la categoria costume.

În „Troia”, actrița a jucat alături de nume mari din industria cinematografică, precum Brad Pitt, Orlando Bloom, Brian Cox și Peter O’Toole.

După „Troia”, Kruger a devenit o actriță cunoscută. A jucat, printre alte filme, în „National Treasure” (2004) și apoi, din nou alături de Brad Pitt, în „Inglourious Basterds” (2009).

Actrița a devenit prietenă, după aceste roluri, cu Brad Pitt.

Lasă un comentariu