Diana Şoşoacă vrea să-l distrugă pe Raed Arafat. Ce plan are

0

Diana Şoşoacă vrea să-l distrugă pe Raed Arafat. Senatoarea AUR cere demiterea şefului DSU care, în viziunea acesteia, este văzut ca principalul responsabil pentru distrugerea ţării. Totodată, aceasta a spus că lucrează pentru a-i lua cetățenia română lui Arafat.

Totul vine în contextul în care şeful DSU a declarat că doar persoanele care au probleme grave de sănătate sunt scutite să poate mască de protecție.

Diana Şoşoacă vrea să-l distrugă pe Raed Arafat
Senatoarea AUR nu a fost deloc de acord cu declaraţia lui Raed Arafat cu privire la faptu ca doar persoanele cu probleme grave de sănătate nu trebuie să poarte masca de protecţie.

“Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a naţiei române şi a poporului român. Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă şi de la medici. Le mulţumesc tuturor medicilor şi personalului medical care au venit către mine şi mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicităţii. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă”, a declarat Diana Şoşoacă, într-un live pe Facebook.

În Parlament, Diana Şoşoacă a purtat o mască transparentă din plastic, la fel ca alți colegi de la AUR. Aceasta urmează să fie verificată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) pentru a i se proba conformitatea.

„Eu am purtat acea mască pentru ca ceilalți colegi ai mei, cărora le este frică, să nu cumva să se considere prejudiciați în ceea ce privește sănătatea de așa-zisele picături flugger. Doamna Dragu nu este în niciun conflict cu mine și nici eu cu dânsa. Iar dv., presa, exagerați foarte mult și puneți paie pe foc, ceea ce nu ar trebui să faceți. Nu a sesizat nicio poliție, pentru că poliția nu are ce să caute, nu are competență”, a menționat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a cerut demiterea de urgență a lui Arafat!
Diana Şoşoacă vrea să-l distrugă pe Raed Arafat şi pentru asta a demarat mai multe acţiuni. În octombrie, înainte de alegerile parlamentare, reprezentanta AUR a declarat că va face tot posibilul ca șeful DSU să rămână fără cetățenia română.

“Ţara asta nu este a lui Orban, nu este a lui Iohannis şi în niciun caz a lui Arafat care este a venit în România şi a obţinut o cetăţenie care i se poate şi lua. Şi cam asta lucrez eu acum. Să îi iau cetăţenia lui Arafat pentru că ne-a distrus destul. Lucrăm şi atacăm, o să vedeţi!”, anunța, la momentul respectiv, Diana Şoşoacă.

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a vorbit despre întreg scandalul din jurul adeverinţei DSP
Diana Şoşoacă a vorbit despre întreg scandalul din jurul adeverinţei DSP pe care o deţine şi a măştilor pe care parlamentarii partidului din care face parte le poartă. Senatoarea a precizat că a formulat plângere penală și plângere pe GDPR.

„DSP-ul nu a spus că adeverinţa mea este neconformă, DSP a spus că nu se poate pronunţa asupra conformităţii adeverinţei mele, ci numai un medic de medicină muncii. Însă, în Senatul României nu există medic de medicină muncii pentru că noi nu suntem angajaţi, noi suntem demnitari. Deci acea adeverinţă e valabilă, până când nu o anulează o instanţă acea adeverinţă este valabilă”, a declarat Diana Şoşoacă.