Diana Bulimar a ajuns la spital! Primele imagini, înainte de operație: „Îmi este foarte, foarte frică”

0

Fosta concurentă de la Extalon s-a fotografiat pe patul de spital, chiar înainte de operație. Ce s-a întâmplat cu ea.
Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Exatlon a ajuns la spital! La scurt timp după ce s-a aflat că povestea de dragoste cu Gabriel Nedelcu s-a sfârșit, Diana Bulimar a ajuns pe patul de spital și a dezvăluit ce se întâmplă.

Fosta gimnastă care a participat în primul sezon al emisiunii Exatlon a mers la medic pentru o intervenție chirurgicală. Tânăra a postat mai multe filmulețe pe Instastory, înaintea unei operații.

„Chiar mă operez, îmi este foarte, foarte frică”, spunea gimnasta într-unul din video. Mai mult, Didi Bulimar a postat și o imagine cu ea, pe patul de spital, înainte de a intra în sala de operații.
Potrivit ciao.ro, se pare că sportiva ar fi suferit o intervenție chirurgicală la nivelul nasului, cel mai probabil și-a făcut o rinoplastie.
„Diana își dorea să-și opereze nasul, cel mai probabil și-a făcut rinoplastie. A și postat pe contul ei de socializare poză cu ea din clinică, înainte de operație. De data aceasta este vorba despre o intervenție estetică, la nas probabil, și nu despre o operație în urma unor accidentări, așa cum a mai avut în trecut”, susțin surse din anturajul sportivei.
La scurt timp după intervenție, fanii lui Didi au certat-o pentru că s-a operat, dar ea a explicat ce s-a întâmplat:

„Buna, operatia nu a fost estetica ci pentru a-mi redobandi mirosul si respiratia… Va rog nu mai trageti concluzii fara sa intrebati inainte🥺”, a scris Didi Bulimar.

Diana Bulimar a suferit mai multe intervenții la nivelul genunchilor
În trecut, Diana Bulimar a suferit mai multe operații la genunchi, în urma accidentărilor la competițiile sportive. În luna mai 2017, Diana Bulimar a suferit o ligamentoplastie la un genunchi, după ce s-a accidentat în sala de sport. În ultimii ani, medicii au operat-o de mai multe ori pe Diana la ambele picioare.

Ultima mare competiție la care a participat Diana Bulimar a fost la Campionatele Europene de Gimnastică de la Montpellier (17 și 19 aprilie 2015).