Dezvăluiri șocante despre ce pățește criminala din Mangalia în spatele gratiilor. Avocata tinerei crede că aceasta este victima

eduard

Criminala din Mangalia a atras atenția publicului, iar după ce a fost pusă în arest, avocata acesteia face declaranții șocante despre ceea ce pățește fata acolo.

Loredana este tânăra ce a ucis-o pe prietena ei, urmând să o depoziteze într-o valiză pentru a o pune la final sub o bancă, loc în care aceasta va fi găsită fără viață.

Loredana este fata ce stă în spatele crimei teribile de la Mangalia, crimă ce a speriat toată țara în ultimele zile, iar tânăra riscă până la 20 de ani de închisoare pentru fapta pe care a comis-o.

Avocata tinerei de 18 ani a mers în vizită la Loredana, iar aceasta susține că tânăra regretă tot ceea ce s-a întâmplat, chiar mai mult, aceasta realizează că starea ei nu este una bună, fiind posibil ca din acest motiv să fi făcut gestul necugetat.
Avocata ce și-a dorit să o apere pe Loredana în instanță a preluat cazul pro bono și consideră că tânăra este chiar ea o victimă a abuzurilor și sistemelor deficitare din țară.

O anchetă desfășurată deja a scos în evidență agresiunile fizice la care prin care a trecut criminala de la Mangalia, dar și mama acesteia, iat cel ce le agresa era chiar tatăl fetei. Mai multe detalii legate de această anchetă spune și că Loredana ar fi fost amenințată cu un cuțit de către propriul ei tată.

”Starea ei nu este una bună, începe să conștientizeze din ce în ce mai mult gravitatea faptelor. Acesta este și motivul pentru care nici măcar nu a contestat măsura preventivă și a înțeles că trebuie să rămână după gratii pentru că reprezintă un pericol. Asta în ciuda faptului că ceea ce a făcut se datorează mediului din care provine, un mediu nociv, lipsit de educație și datorită faptului că este un copil care chiar de curând a fost într-o oarecare măsură abuzat.

Noi solicităm a se administra probe, inclusiv să se efectueze o anchetă socială cu privire la persoana ei și din ce mediu provine, iar pe de altă parte să se efectueze o expertiză psihiatrică care să ateste dacă a avut suficient discernământ la momentul săvârșirii faptei”, a transmis Cristian Ion, avocatul Loredanei, relatează fanatik.ro.

Criminaliștii nu cred această variantă
Anchetatorii ce se ocupă de caz consideră că Loredana a avut discernământ în momentul în care a ucis-o pe prietena ei cea mai bună. Dovada ce stă în spatele acestui fapt este bestialitatea cu care s-a întâmplat crima, dar și ce a urmat după, mai exact Loredana a mutat corpul prietenei sale într-o valiză, după care a pus-o într-un parc. După ce a făcut acest lucru, fata de 18 ani a revenit la locul în care a avut loc crima pentru a curăța posibilele dovezi care să o incrimineze.

”Eu cred că ceea ce o enerva, era faptul că era perfectă. Avea prieten, era cuminte, frumoasă, învăța să se facă polițistă. Cealaltă cred că fuma, bea alcool, fuma iarbă, umbla cu nu știu câți. Discernământul există. Are discernământ pentru că fata aceea a stat mult muribundă, s-a zbătut acolo o jumătate de oră. După ce a aplicat lovitura de grație, cam în jumătate de oră și-a dat duhul. Trebuie să fii diabolic să faci așa ceva”, a analizat cazul Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist.

Lasă un comentariu