Dezvăluiri din culisele divorțului dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Dependența în patimile…

eduard

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la divorț după șapte ani de mariaj. Vedeta a recunoscut că a fost înșelată și că în viața partenerului ei ar mai fi existat o femeie în ultima vreme, dar a preferat să treacă sub tăcere un alt motiv care ar fi provocat o ruptură în relație.

Conform Antena Stars, Alex Ashraf ar fi avut o pasiune costisitoare. După câte se pare, soțul Oanei Zîvoranu iubea jocurile de noroc, iar sumele pe care miza nu erau deloc de neglijat.

Alex Ashraf, sume importante la jocurile de noroc
Problemele s-ar fi acutizat între cei doi după ce afacerile Oanei Zăvoranu nu ar mai fi produs suficient, iar Alex Ashraf ar fi continuat să cheltuie sume importante.

Cu toate astea, Oana Zăvoranu a luptat cât a putut pentru relație, iar luna trecută cei doi au fost împreună și într-o vacanță. Când nu s-a mai putut a dat, însă, cărțile pe față.

“În sfârșit, sunt o femeie libera! Aștept pretendenții care se uitau de pe margine si salivau….glumesc.

Sunt plina de iubire și încredere în tot ce vine bun spre mine! Vă pup și vă iubesc mult”, a fost mesajul postat de ea, pe o rețea de socializare, prin care anunța despărțirea de cel cu care s-a iubit vreme de 10 ani. Cel care a introdus actele de divorț a fost, însă, Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu: „El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă”
Actrița crede că femeia cu care Alex are o relație e sub nivelul ei și recunoaște că această poveste a făcut-o să sufere.

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel!

El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată!

Pentru că asta e, o prostituată. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar”, a declarat Oana Zăvoranu, conform Cancan.ro.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună din 2013 și s-au căsătorit după trei ani de relație, pe 9 septembrie 2016. Naș le-a fost Silviu Prigoană și actuala lui parteneră de viață, Mihaela.

Lasă un comentariu