Dezvăluirea Cu Care Adda A Luat Pe Toată Lumea Prin Surprindere: „Am Aflat Că Sunt…”

eduard

Adda este una dintre vedetele foarte active în mediul online, care împărtășește cu fanii săi fiecare bucurie, dar și ultimele noutăți din viața ei. Artista este cât se poate de deschisă cu comunitatea ei de pe Instagram și nu de puține ori a făcut dezvăluiri care au luat pe toată lumea prin surprindere.

Adda le-a povestit fanilor săi în urmă cu un an care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista mărturisea că inițial i s-a pus un diagnostic greșit, dar după mai multe investigații, a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și a anunțat atunci că va urma o perioadă îndelungată un tratament.

Se pare însă că problemele de sănătate nu sunt singurele care îi afectează viața, artista făcând unele declarații care au surprins. Adda a povestit că, pentru o perioadă foarte lungă de timp, chiar ani, auzea mereu zgomote ciudate în casă, lucru care o făcea să se teamă pentru ea și familia ei.

Ea a povestit un astfel de moment înfricoșător care s-a întâmplat când se afla acasă doar cu băiețelul ei.

„Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexutu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul”, a povestit Adda.

După acest moment, Adda a decis să ceară ajutorul unei persoane specializate și a apelat la ajutorul unui parapsiholog.

„Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități…”, i-a spus parapsihologul. „Am aflat că sunt bântuită de spirite”, a mai povestit artista.

Cântăreața a mărturisit că, la scurt timp după ce a părăsit cabinetul parapsihologului, fiind speriată și temătoare, a primit un mesaj de la mama ei, care i-a reamintit că este o persoană puternică și că va reuși să treacă peste momentele dificile.

„Cât timp trăiești, simte-te viu. Dacă iți e dor de ceea ce făceai, fă-o din nou. Mergi mai departe când toți se așteaptă să renunți. Nu accepta să se tocească tăria pe care o ai în tine”, a fost mesajul pe care Adda l-a primit de la mama sa.

Lasă un comentariu