Detalii terifiante despre crima din Mangalia. Loredana a cărat cadavrul în valiza victimei, cu taxiul. Cum a murit Alina

eduard

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu, a oferit noi detalii terifiante despre crima din Mangalia, în care o tânără de 18 ani pe nume Alina a fost ucisă de colega ei de cameră, Loredana.

Cadavrul acesteia a fost găsit abandonat într-un parc. După ce a omorât-o pe cea mai bună prietenă a sa, Loredana a aşezat cadavrul în valiza victimei, a coborât cu liftul şi a chemat un taxi.

Conform procurorilor, Alina a murit înjunghiată în ceafă, în zona cervicală.

Fata a fost ajutată să urce geanta respectivă în maşină de un coleg de serviciu despre care anchetatorii susţin că nu ştia conţinutul valizei.

Ulterior, când a ajuns în parc, taximetristul a întrebat-o ce are în geanta de voiaj, iar fata i-a răspuns că a cumpărat cărţi.

Fata în vârstă de 18 ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Viorel Teliceanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a declarat jurnaliştilor, luni, că cele două fete se ştiau de mult timp, dar că între ele era un conflict de ceva vreme.

“Aseară, la orele 22, am dispus reţinerea unei persoane de sex feminin de 18 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Astăzi am formulat propunere de arestare preventivă, s-a şi judecat şi a fost admisă pe o perioadă de 30 de zile. Este vorba de două persoane, ambele de sex feminin, şi agresoarea şi victima. Erau chiar prietene şi se ştiau încă de la grădiniţă. De 18 ani amândouă. Veniseră pe litoral să lucreze cameriste şi, pe fondul unui conflict, un conflict care mocnea cumva de mai mult timp, inculpata a înjunghiat-o în zona cervicală pe victimă şi i-a produs decesul. Ele locuiau în aceeaşi cameră şi se pare că convieţuirea dintre ele devenise destul de dificilă, motiv pentru care şi victima intenţiona să se mute din acea cameră, de fapt, să plece de pe litoral, să plece acasă”, a explicat prim-procurorul, conform news.ro.

El a povestit cum a ajuns trupul victimei într-un parc din Mangalia.

„Din ceea ce mi-a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător, era întâmplător în zonă, un coleg de serviciu. A pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului şi apoi i-a cerut taximetristului să o lase undeva în proximitatea parcului, unde a şi fost găsită victima”, a mai afirmat Viorel Teliceanu.

El a fost întrebat dacă colegul fetei ştia ce se află în valiză şi de ce pe camerele de supraveghere din parc ar fi fost surprinse două persoane.

„Nu este niciun element că bărbatul respectiv ar fi avut cunoştinţă de conţinutul valizei. E vorba de o singură persoană, un singur autor, această persoană de sex feminin. Nu e niciun dubiu cu privire la numărul de persoane care ar fi participat la săvârşirea infracţiunii, că vorbim de autori sau de complici sau eventual instigatori”, a completat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

El a precizat că taximetristul a întrebat-o pe fată ce are în valiză.

„A fost ajutată de taximetrist. Chiar acesta a şi întrebat-o în mod insistent ce conţinea valiza, întrucât era foarte grea, numai că ea a motivat că are cărţi în valiză. De altfel, inculpata este şi elevă în clasa a XI-a, trecea clasa a XII-a, se pare şi şi-ar procurat cărţi de aici, de pe litoral”, a mai adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

„A făcut curat în camera de hotel în care s-a săvârșit infracțiunea”
Procurorul a precizat că suspecta a făcut curat după ce a comis crima.

„A făcut cumva curat, nu în totalitate, în camera de hotel în care s-a şi săvârşit infracţiunea. Spune inculpata că de la momentul înjunghierii până la decesul efectiv ar fi trecut undeva 30 de minute, timp în care i s-a scurs şi sângele victimei şi din acest motiv nici nu ar fi curs sânge pe tot traseul care l-a avut până la banca din parc. (…) Era într-o stare de tulburare. Cumva am observat aşa o persoană speriată şi cred eu, care a dus lipsa empatiei în familie, în copilărie”, a declarat Teliceanu.

El a mai afirmat că fapta s-ar fi produs duminică, la orele 3 – 4, iar geamantanul a fost găsit în camera de hotel.

De asemenea, fata care a comis fapta a fost găsită de anchetatori la hotelul unde lucra, iar dispariţia celeilalte nu fusese semnalată de cei de la unitatea de cazare.

„Când au ajuns organele de poliţie şi au întrebat cei de la hotel au constatat că nu venise la serviciu victima. Poliţia ajunsese deja acolo. Noi ne cam făcusem acel cerc de suspecţi, să zicem şi inculpata ar fi fost printre aceşti suspecţi. Era la serviciu”, a mai declarat Viorel Teliceanu.

Lasă un comentariu