Detalii șocante în cazul tinerei omorâtă în Mangalia de prietena ei. ”Vorbea urât, o amenința. Era protejată, că se culca cu patronul”

eduard

Familia Alinei Ciobanu, tânăra din Vaslui ucisă la Mangalia de cea mai bună prietenă, a făcut noi declarații după ce a aflat rezultatul expertizei psihiatrice a făptașei.

Detalii șocante în cazul tinerei omorâtă în Mangalia de prietena ei
Mama Alinei a precizat că familia i-a cerut Loredanei Atănăsoaie daune morale de 200.000 de euro și susține că prietena fiicei sale ar fi premeditat fapta.

”Am cerut daune morale 200.000 euro. Loredana merită pedeapsa pe viață. Prea mult și-a bătut joc de Alina, o bătea, țipa la ea”, a spus Paulina Ciobanu, la ieșirea de la audierile care au avut loc marți la Parchetul Tribunalului Constanța, relatează publicația locală Vremea Nouă.

“A avut discernământ, a plănuit să facă asta. Așa a ieșit la expertiza psihiatrică. Pentru noi a fost foarte greu și ne este în continuare foarte greu. Copiii pe care îi mai am sunt afectați și ei. Am visat-o”, a mai povestit mama Alinei.

În plus, mătușa Alinei susține că Loredana ar fi avut o relație cu patronul pentru care lucrau fetele iar relația dintre cele două prietene se deteriorase, iar nepoata ei era agresată verbal.

”Eu o întrebam mereu cum se înțelege cu Loredana, iar ea îmi povestea că nu se înțeleg. Loredana îi spunea să meargă cu ea în oraș, Alina nu voia și îi spunea ‘Ce fată, te dai mare cinstită?’.

Când venea în cameră, pe la ora 3:00-4:00, începea cearta. Vorbea urât, o amenința, întrase frica în Alina. Loredana era protejată de patron, că se culca cu el, Alina nu era protejată”, a povestit și mătușa Alinei.

Vor schimbarea încadrării faptei
Femeia a vorbit și despre cele două luni și jumătate scurse de la moartea nepoatei sale: “O perioadă grea, stau și o aștept. Mi se pare că vine, dar nu mai vine, nimeni nu o mai poate aduce înapoi. Mi-a mai apărut în vis, dar nu stă mult, pleacă. Sper să fie bine, că nu a fost vinovată cu nimic. Mergea în fiecare duminică la biserică cu mine, o fată tare bună.

Cu familia Loredanei nu am mai vorbit, nu ținem legătura. Dacă m-aș întâlni cu mama ei, aș trece pe lângă ea. Nu avem treabă cu ea”.

Avocatul familiei Ciobanu a precizat, la rândul său, că va insista pe schimbarea încadrării juridice a faptei comise de Loredana Atănăsoaie. “Noi încercăm să aducem argumente ca să modificăm încadrarea juridică, nu este niciun secret. Încercăm să arătăm că este o premeditare și că trebuie schimbată încadrarea în omor calificat cu limitele de la 15 ani la 25 ani”, a spus avocatul Florin Răican.

Lasă un comentariu