Detalii neștiute despre începuturile relației Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. „O lună și ceva a durat tatonarea..”

eduard

Detalii neștiute despre începuturile relației Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda au iesit la iveală. Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) sunt căsătoriți de 8 ani și au doi copii împreună, Victoria și Iris. Puțini sunt cei care cunosc, însă, faptul că prezentatoarea TV a fost cea care a despărțit-o pe artist și pe iubita lui!

Înainte de a începe relația cu prezentatoarea de la Antena Stars, artistul era implicat într-o altă relație romantică. La început, i-a fost dificil să-i spună Gabrielei Cristea despre acest aspect, dar în cele din urmă nu a mai dorit să ascundă acest lucru. A avut curajul să-i mărturisească că mai există o altă persoană în viața lui.

Detalii neștiute despre începuturile relației Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda

Despre acest aspect a discutat chiar Tavi Clonda într-un podcast moderat de Diana Bișinicu. El a menționat că, deși părea a fi un băiat rău, dorea să fie corectă față de fosta sa iubită, cât și față de Gabriela Cristea.

„O lună și ceva (n.r. a durat tatonarea) până ne-am dat seama că ar putea fi ceva, după a mai durat, că nu s-a întâmplat așa. Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită, de care nu mă despărțisem. Păream eu băiat rău, dar eram corect. Nu pot să o încurc pe fata asta până nu mă despart de fosta mea prietenă. Am plecat de ziua mea, nu i-am spus Gabrielei, nu aveam cum, adică i-am spus că plec, dar nu i-am spus că plec cu fosta. Până la urmă i-am spus: Băi, eu de asta tot stau înapoi, pentru că nu am încheiat”, a povestit Tavi Clonda, în podcast.

Ce spune Tavi Clonda despre începuturile relației

Tavi Clonda a continuat să vorbească despre cum a început legătura emoțională cu prezentatoarea TV. În ziua a cincea, artistul a avut curajul să o sărute pe prezentatoarea TV.

„Nu, beam o cafea, nu începusem așa, ne vedeam, dar nu prea ne vedeam singuri așa. Ca adolescenții ăia, am ținut-o de mână, la noi așa a fost, alte două, trei zile am pupat-o pe obraz, a cincea am pupat-o pe guriță. Nu m-am grăbit deloc, nici eu, nici ea. Am zis că dacă încep ceva măcar să știu că s-a terminat ce s-a terminat, nu le suprapun că dau și rău.

Am 20 de ani? Să zic am fost și cu aia, sunt și cu aia acasă. Am trecut de alea, le-am făcut, mi-au ajuns. Până la urmă i-am spus: Nu a plecat domnișoara de la mine, nu are unde să se mute, erau niște situații. S-a bucurat foarte mult că am fost cinstit, după s-a terminat cu fosta mea și am început o poveste frumoasă de dragoste”, a mai povestit Tavi Clonda, în podcastul Dianei Bișinicu, despre începuturile cu Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți de 8 ani, iar recent artistul a vorbit despre începuturile relației.

Lasă un comentariu