Detalii mai puțin cunoscute despre preotul Necula, părintele preferat de mii de români! Este slujitor al Domnului, dar și soț și tată iubitor

eduard

Unul din cei mai îndrăgiți preoți din România, care a reușit să cucerească inimile tinerilor și adolescenților prin povețele lui pline de tâlc și de umor raportate la realitatea actuală, Constantin Necula trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa.

În fond, povețele pe care părintele le dă adolescenților și tinerilor însurăței sau aspiranților la titlul de soț sau soție sunt inspirate din viața lui reală.

Pe părintele Constantin Necula îl cunoaștem toți de la televizor și de pe rețelele de socializare, unde vorbește despre religie și despre viață cu foarte mult patos. Preotul răspunde întrebărilor tinerilor într-o manieră cât se poate de reală și umoristică.

Fiind și profesor universitar la Facultatea Teologic de Teologie Ortodoxă din Sibiu, părintele Constantin Necula știe cum să se apropie de tineri.

Mulți îl cunosc pe părintele Constantin Necula de la televizor, puțini îi știu povestea de viață
Pe lângă cariera sa de succes și urmarea înaltei vocații, părintele are o familie frumoasă, o soție pe care o iubește și o respectă și doi copii minunați. Sfaturile pe care le dă românilor sunt și cele pe care le aplică în viața de zi cu zi.

Dincolo de a fi preotul preferat al tinerilor, părintele Constantin Necula este soț și tată. Este căsătorit și are doi copii, dar tratează cu foarte mare discreție apariția familiei sale în public.

Este căsătorit de peste 2 decenii cu soția sa Maria și au împreună o fată și un băiat, pe nume Constantin și Alexandra Necula.

Fata este pasionată de muzica rock, la fel ca și tatăl. Părintele a recunoscut în nenumărate rânduri că este un împătimit al acestui gen de muzică, încă de când era tânăr.

Cine este aleasa inimii părintelui?
Soția părintelui Constantin Necula Maria Necula îi este alături de peste 20 de ani. Chiar dacă își ține soția și copiii departe de lumina reflectoarelor, părintele a făcut nenumărate declarații despre relații și căsnicii, inspirate din viața lui de familie, cu care a ajutat foarte multe cupluri tinere și nu numai.

Maria Necula, este așa cum se declară ea, unul dintre cei mai mari susținători ai soțului ei. În viața de zi cu zi are un job absolut normal, lucrând la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială din Sibiu.

Cum arată viața de familie a celebrului preot?
Celebrul părinte a devenit cunoscut și viral pe rețele de socializare datorită sfaturilor pe care le dă tinerilor pe două subiecte importante pe care le abordează des, și anume familia și căsnicia.

Părintele este de acord cu egalitatea între femei și bărbați, un subiect controversat pentru reprezentanții sexului puternic.

„A-ți iubi soția înseamnă a schimba copilul, a spăla vasele. Chiar și dacă ești popă. Popa-i popă de la ușă încolo. În casă este părintele copiilor săi și soțul soției sale. Asta înseamnă de fapt a fi soțul cuiva, a-l însoți în toate. Din nefericire, cele mai frumoase lecții de însoțire le vezi pe patul de moarte”, a declarat părintele.

Discret cu aparițiile publice ale familiei sale, dar foarte generos cu declarațiile și povețele inspirate din viața de cuplu, părintele Constantin Necula ne dă tuturor o lecție de dragoste și respect și un exemplu de familie frumoasă și închegată.

Lasă un comentariu