Despărțirea momentului în showbiz-ul din România. Cristi Borcea a primit vestea neașteptată, băiatul lui s-a separat

eduard

Este despărțirea momentului în showbiz-ul din România. Cristi Borcea a primit vestea neașteptată, băiatul lui s-a separat. Fiul lui Cristi Borcea s-a despărțit de iubita lui, Denisa, cunoscută și ca ”Regina din Timișoara”. Ce cadouri extravagante îi făcea tânărul.

Fiul lui Cristi Borcea a rupt relația cu ”Regina Timișoarei”. Angelo Borcea a șters toate pozele cu iubita
Chiar dacă toată lumea îi dădea ca și căsătoriți, fiul lui Cristi Borcea a rupt relația cu Denisa, cea reconoscută și ca Regina din Timișoara. Angelo, fiul lui Cristi Borcea, s-a despărțit brusc de Denisa, fata de care era îndrăgostit de mulți ani și alături de care spera să își întemeieze o familie frumoasă.

Ruptura dintre fiul cel mic al lui Cristi Borcea și Denisa s-ar fi produs, recent, iar ca drept dovadă cei și-au șters de pe Instagram fotografiile pe care le aveau împreună, de parcă nici nu s-ar fi cunoscut vreodată.

În loc de nuntă s-a ajuns la despărțire
Angelo Borcea și Denisa au ajuns la finalul drumului, deși nimic nu anunța asta, din contră, cei mai mulți așteptau nunta. Se aștepta o nuntă fastuoasă, mai ales după ultimele imagini cu ei împreună în vacanțele de lux și cadourile de mii de euro, arătate tuturor, pe care tânărul de 20 de ani i le făcea iubitei sale din Timișoara.

Opinia publică încă își amintește cum Angelo Borcea i-ar fi cumpărat Denisei o geantă în valoare de 7.000 de euro, cam cât câștigă în salariat într-un an.

Se pare că nici vacanțele scumpe, nici cadourile costisitoare nu au mai reușit să o țină pe Denisa lângă Angelo Borcea. Tânăra, proaspătă absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism din Timișoara, vrea să își urmeze propria cale și, drept dovadă, nu e deloc afectată de despărțire, ba chiar și-a șters toate pozele ce o legau de fiul lui Cristi Borcea de pe pagina ei socială.

Angelo, implicat în afacerile familiei
De partea cealaltă, fiul milionarului Cristian Borcea, Angelo Borcea, se concentrează și el pe afacerile proprii, chiar dacă nu a terminat încă facultatea.

De asemenea, în curând, Angelo Borcea se va implica mult mai activ în business-urile familiei, după cum a anunțat mama lui, Mihaela Borcea, într-un interviu, chiar de ziua lui de naștere.

Lasă un comentariu