Descoperirea care a lăsat-o mută de uimire! Ce a găsit o femeie în doi ursuleți de pluș abia cumpărați

eduard

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriză uriașă, după ce a cumpărat doi ursuleți de pluș dintr-un târg de vechituri.

Mai exact, una dintre jucării are o valoare foarte mare. Astfel, ceea ce părea a fi un obiect absolut banal i-a adus femeii o mică avere.

Într-o zi din luna iunie, Jeanette Davies, o mamă din Țara Galilor de Sud, împreună cu fiul ei, Kyle John, au mers la un târg organizat la Monmouth Show Ground.

După ce s-a plimbat printre toate tarabele, femeia s-a hotărât să cumpere doi ursuleți de pluș pe care a plătit 150 de euro.

Surpriză uriașă pentru o femeie care a cumpărat doi ursuleți de pluș de la un târg de vechituri
Achiziția femeii s-a dovedit a fi extrem de inspirată. Mai exact, unul dintre ursuleți, în aparență similar cu celălalt, ascundea o valoare mult mai mare decât ar fi putut anticipa cineva.

Jeanette a aflat că jucăria de pluș era un exemplar rar de ursuleț Steiff, fabricat în anul 1905. Potrivit celor de la Mirror, această jucărie este evaluată la aproape 7.000 de euro, fiind extrem de căutată de colecționari.

După ce a aflat ce valoare are, de fapt, una dintre jucăriile cumpărate de la târg, Jeanette Davies a povestit cum s-a hotărât să facă această achiziție. Femeia a dezvăluit că încă de când a văzut ursulețul de pluș a sperat că acesta ar putea fi unul valoros.

„Am avut doar un sentiment, un sentiment instinctiv. Am crezut că arată ca un urs Steiff, o marcă care poate fi valoroasă. L-am convins pe Kyle să se despartă de cea mai mare sumă de bani pe care am cheltuit-o vreodată la un târg”, a declarat Jeanette Davies.

Charles Hanson, proprietarul anticariatului Hansons Auctioneers, a explicat că astfel de surprize neașteptate dau încredere oamenilor că la târgurile de vechituri pot găsi adevărate comori ascunse. Totodată, acesta speră să găsească cât mai rapid un cumpărător pentru ursulețul de pluș cumpărat de Jeanette Davies.

„Descoperiri ca aceasta le dau speranță oamenilor. Ei ne amintesc că întotdeauna se găsesc comori la piețele de vechituri și la magazinele de caritate. Aștept cu nerăbdare să-l ajut pe domnul Cinnamon să-și găsească o casă nouă. Este o piesă de colecție minunată”, a spus Charles Hanson.

Lasă un comentariu