Descoperire macabră: Persoană carbonizată, într-o maşină care luase foc pe un câmp de lângă Timişoara

0

Poliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă, duminică, după ce au fost sesizaţi că într-o maşină carbonizată aflată pe un câmp de lângă oraş se află o persoană carbonizată.

UPDATE: Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului descoperit carbonizat într-o maşină care luase foc pe un câmp de lângă Timişoara. Este vorba despre un localnic de 42 de ani din localitatea Chişoda, comuna Giroc.

Bărbatul locuia pe o stradă din localitatea unde a avut loc incidentul, în apropiere de locul unde a fost descoperit autoturismul care luase foc.

Vecinii bărbatului le-au spus poliţiştilor că bărbatul obişnuia să consume alcool şi că cel mai probabil noaptea trecută s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi a accelerat pe câmp, în cerc, până când maşina sa a luat foc.

”În jurul orei 9:00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul I.P.J Timiş si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, transmite IPJ Timiş.

Polițiștii au început cercetările
Autoturismul, un Renault Megane, se afla la aproximativ 200 de metri de cea mai apropiată locuinţă şi departe de drumul principal. Nimeni nu a observat focul care a cuprins maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Poliţiştii au început cercetările pentru a afla dacă trupul carbonizat este al unui bărbat sau al unei femei şi merg pe mai multe piste, ei încearcă să afle dacă este vorba de un accident, o crimă sau sinucidere.