Descoperire macabră în Timiș: Doi oameni, găsiți morți lângă o mașină răsturnată

0

Caz șocant la Timiș! Vineri dimineață, doi oameni au fost găsiți morți lângă o mașină răsturnată. Echipajul medical deplasat la locul tragedei nu a mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi bărbați.
Vineri la ora 07:19, ISU Timiș a primit o solicitare să intervină la un accident rutier pe DJ 692, în apropierea localității Periam. Era vorba despre un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Medicii au încercat să îi salveze
Echipele de intervenție care au ajuns la fața locului au găsit două persoane de sex masculin în apropierea autoturismului. Medicii au încercat să îi salveze, dar totul a fost în zadar. Cei doi au fost declarați decedați.
La fața locului, s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 7 pompieri și două echipaje SAJ.
Un TIR cu 200 de porci, răsturnat pe autostrada A1 (VIDEO)
Un alt accident grav! Un camion încărcat cu porci s-a răsturnat, joi dimineaţă, la intrarea pe autostrada A1, în zona de sud a municipiului Piteşti, pompierii intervenind pentru salvarea animalelor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, la locul accidentului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor.

„Nu sunt victime. Autotrenul este răsturnat în afara părţii carosabile. Ar fi vorba despre aproximativ 200 de porci care sunt blocaţi în remorcă. Posibil ca unii dintre ei să fie morţi”, au informat reprezentanţii ISU Argeş.