Delia Budeanu, considerata cea mai frumoasa crainica de la TVR, a fost pedepsita din cauza unui motiv incredibil

eduard

Delia Budeanu a fost considerata cea mai frumoasa crainica de la TVR. Prezentatoarea a avut de furca cu Elena Ceausescu. Crainica a fost pedepsita disciplinar din cauza unui motiv uluitor.

Elena Ceausescu, geloasa pe frumusetea Deliei Budeanu
Delia Budeanu a fost considerata cea mai frumoasa crainica de la TVR, avand o cariera impresionanta la pupitrul stirilor. Prezentatoarea s-a nascut pe 28 mai 1949, la Bucuresti, si a fost cunoscuta pentru jurnalele realizate la Televiziunea Romana inainte de Revolutia din 1989. Delia Budeanu este vaduva cunoscutului jurnalist Radu Budeanu si mama patronului de presa cu acelasi nume. Pentru o perioada, aceasta a fost si soacra Danei Budeanu, celebra influencerita.

Elena Ceausescu era geloasa pe frumisetea crainicei TV, iar din aceasta cauza a fost pedepsita disciplinar. Acrest lucru s-a intamplat dupa ce, Delia Budeanu s-a tuns mai scurt, iar sotia fostului presedinte a observat acest lucru. In acel moment, a sunat producatorii si a dat ordin sa fie scoasa de pe post si trimisa disciplinar la radio.

Cristiana Bota, o alta crainica TVR, si-a amintit ca Delia Budeanu avea constant de suferit din cauza Elenei Ceausescu, pentru ca dictatoarea ar fi fost geloasa pe frumusetea ei. „Si pe Delia Budeanu o tot scoteau, saraca. Era foarte frumoasa, poate prea frumoasa, cu ochii aceia superbi”.

„Nu mai exista modele”
„Nu mai exista modele. Exista cativa (putini) jurnalisti de investigatii care nu pot fi numiti modele. Ei sunt excelent informati. Atat. Generatiile de azi nu ma cunosc. Ma refer la tinerii intre 18 si 25 de ani. Daca i-as intalni pe viu, am comunica natural, usor, pentru ca am acest dar de a ma intelege cu oricine, din orice loc al lumii. Le-as vorbi despre mine, cea de dincolo de profesie. Acolo, dincolo, e omul care sunt si care traieste acum, ca si ei, ziua de azi. N-as vrea sa stie cat de trista si dezamagita sunt de lumea in care traiesc.

N-as vrea sa stie ca zambetul care nu ma paraseste e doar un reflex al varstei mele dintai, cand credeam ca lumea e buna, frumoasa si dreapta. Romania e tara de o frumusete care taie respiratia locuita de oameni care nu o merita. Ma refer la decidentii politici, dar nu numai la ei. In ADN-ul romanilor s-a produs o mutatie. Iesiti pe strada, in parcuri, intrati in magazine! Priviti in jur!”

Ce relatie a existat intre Dana Budeanu si fosta soacra
Cum s-a inteles Dana Budeanu cu fosta soacra

Daca toata lumea o cunoaste pe celebra Dana Budeanu, putini sunt cei care stiu detalii despre relatia pe care a avut-o aceasta cu fosta soacra, Delia Budeanu.

Dincolo de controversele si scandalurile in care a fost implicata, Dana Budeanu este extrem de rezevata cand vine vorba de viata privata. Creatoarea de moda nu a dorit sa ofere detalii despre relatia pe care a avut-o cu fosta soacra, dorind sa pastreze discretia. La randul ei, Delia Budeanu nu a comentat divortul dintre Dana Budeanu si fiul ei, dar nici nu a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu nora sa.

In urma cu ceva vreme, Delia Budeanu a marturisit ca isi doreste sa tina viata privata departe de ochii curiosilor.

Lasă un comentariu