Declarații tulburătoare făcute de mătușa Alinei, tânăra ucisă pe litoral. Ce mărturisiri ar fi făcut Loredana: ”Să zici bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă”

eduard

De mai bine de o lună tragedia care a avut loc la malul mării a șocat o țară întreagă. Alina, o tânără de numai 18 ani, a fost victima urii pe care prietena sa cea mai bună o simțea de ani. Din păcate, decesul fetei a lăsat urme adânci în sufletele celor care au cunoscut-o, iar mătușa sa a fost pregătită să rupă tăcerea.

Pe data de 16 septembrie, familia și apropiații Alinei se pregătesc pentru pomana de 40 de zile, deși durerea nu pare că se va estompa prea curând. Mătușa tinerei a vorbit despre planurile pe care le are, dar și despre Loredana, cea care a încercat să își facă dreptate singură și și-a omorât prietena cu o brutalitate ieșită din comun.

Declarațiile halucinante făcute de mătușa Alinei, la 40 de zile de la înmormântarea ei
Mătușa Alinei nu s-a mai abținut și a dezvăluit mai multe detalii legate de Loredana, cea care i-a ucis nepoata în această vară. Deși se află în închisoare, acest lucru nu o liniștește și nu face ca durerea să se diminueze, ba din contră. Discuțiile dintre Loredana și mama sa ar fi fost motivul pentru care tânăra ar fi recurs la un asemenea gest extrem.

Se pare că Loredana și-ar fi dorit din suflet să vină la Vaslui cu trupul neînsuflețit al prietenei sale, însă pe drum s-a răzgândit. Acest lucru ar fi putut avea loc doar pentru că acumulase o ură foarte mare pentru prietena sa.

“Era ceartă mare între ele, că Loredana avea un prieten, iar mamă-sa nu-l accepta. Mereu îi spunea că Alina învață, că e cuminte, avea un prieten, nu o sută. Alina s-a plâns la sora ei mai mare, i-a spus că nu se înțelege cu Loredana, iar sora ei a sunat-o pe mama Loredanei și i-a spus ‘Uite ce îi face Alinei, își bate joc de ea, vrea să o dea la golani’, dar ea i-a răspuns ‘Ei, lasă, Izabela, că ele se ceartă și se împacă’.

După ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, i-a dat mesaj surorii Alinei ‘Îmi pare rău că nu am intervenit’. Ea putea să spună atunci ‘Măi, fată, tu ai luat copila asta la Constanța, nu-ți bate joc de ea, sunteți de aici din sat’. Am înțeles de la o femeie de aici, din comună, că mama Loredanei ar fi povestit că fata i-a zis, când s-au văzut în arest, ‘Să zici mii și mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă’. Vă dați seama câtă invidie avea pe Alina, dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă.”, a declarat femeia cu durere în glas.

Familia Alinei se pregătește de pomana de 40 de zile
Deși o doare sufletul, mătușa Alinei s-a ocupat ca toate obiceiurile să fie respectate în ceea ce o privește pe nepoata sa. Tocmai de aceea a pregătit cu multă grijă hainele pe care și tânăra și-ar fi dorit să le poarte, sâmbătă dându-le de pomană unei alte fete din sat cu care nepoata ei se înțelegea destul de bine.

„Am cumpărat tot ce trebuie, mâine (n.r. astăzi) pregătim mâncarea, iar mâine (n.r. sâmbătă) dimineață, la 8:00, vine preotul acasă pentru praznic. Hainele pe care le vom da de pomană vor ajunge la o fată de la noi din comună, cu care Alina obișnuia să meargă cu colinda. Este o fată frumoasă, elevă în clasa a XI-a, la un liceu din oraș. Am luat de toate, de la ciorapi până la geacă. Sunt sigură că Alinei i-ar fi plăcut ce am cumpărat”, a povestit mătușa Alinei.

Lasă un comentariu