Declarația fetei care a denunțat-o pe mama lui Vlad Pascu. Cum a amenințat-o femeia pe tânără: ”Va da presei înregistrări cu mine”

eduard

Mama Lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul din 2 Mai, a amenințat o tânără care petrecea destul de mult timp în anturajul fiului ei. Femeia ar fi încercat să o intimideze pe aceasta, iar adevărul a ieșit abia acum la iveală.

Deși fapta pe care Vlad a comis-o, și anume uciderea a două persoane în timp ce se afla sub influența drogurilor, este destul de gravă, mama tânărului a făcut tot posibilul să îl ajute. Din fericire, aceasta nu a reușit să ajungă acolo unde și-a propus, chiar dacă a încercat să intimideze unii martori.

Ce a declarat fata amenințată de mama lui Vlad Pascu
În urmă cu puțin timp au ieșit la iveală mai multe detalii care au în vedere cazul lui Vlad Pascu. Se pare că o prietenă din anturajul băiatului ar fi fost contactată de mama acestuia pentru a o convinge să nu depună mărturie împotriva fiului său.

”În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricțiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Tudor, zis „Maru”, și mai mulți băieți și fete al căror nume nu mi le amintesc. Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma cannabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu.

Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu știu cam câte pastile, dar toți am prizat de acolo”, își începe declarația tânăra, potrivit Antena 3.

Mama lui Vlad Pascu a încercat să mușamalizeze cazul
Tot martora a menționat faptul că a fost contactată în nenumărate rânduri și obligată să nu depună o declarație care ar putea să îl pună pe Vlad Pascu într-o lumină proastă. Ba mai mult decât atât, Miruna Pascu a ajuns să amenințe pe oricine ar putea să îi facă rău fiului său.

„După ce a făcut accidentul mortal de la mare, la sfârșitul lunii august 2023, am primit pe telefonul mobil mai multe mesaje pe WhatsApp de la Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, prin care aceasta îmi solicita insistent să vorbesc cu ea despre ceva ce are presa și care m-ar expune. În ultimul mesaj din data de 31.08.2023, mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine. Din acest motiv, pentru că m-am simțit amenințată, împreună cu mama mea, am formulat denunțul la DIICOT.

Eu am fost la DIICOT – Constanța și am spus adevărul, am declarat inclusiv faptul că știam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile de Xanax. Acest subiect l-am abordat și în discuția cu Pascu Miruna, care s-a făcut că nu e în cunoștință de cauză și că ar fi fost vorba de niște pastile pe care le-ar fi avut ea în casă de pe niște rețete mai vechi de-ale ei și de-ale lui Vlad”, a mai explicat ea.

Stenogramele discuției dintre mama lui Vlad și prietena acestuia
Pe lângă declarația prietenei lui Vlad a ieșit la iveală și o discuție dintre mama băiatului și prietena acestuia. Se pare că femeia a vrut să o convingă pe aceasta să mintă în fața procurorilor și să nege vehement orice implicare în lumea drogurilor.

MIRUNA: – Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt?

MARTORA: – Aa…adică să neg filmulețele?

MIRUNA: – Da…că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că voi luați nu știu ce c***?

MARTORA: – Nu știu, chiar nu știu dacă să mint sau nu. Într-adevăr, în acel videoclip, dacă nu eram sub influență, nu-l făceam niciodată. Până la urmă… că na…

MIRUNA: – Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip.

MARTORA: – Cum adică?!

MIRUNA: – Într-un clip poți să fii orice…e ca și cum ai juca teatru, da? Serios vorbesc, ia-ți un avocat dacă vrei să mergi pe ideile astea, pentru că iți repet, nu există o declarație a nimănui, decât doar dacă vrei tu să declari, și după o poză pe internet nimeni nu te poate învinui de nimic…nu există probă toxicologică, nu există nimic, înțelegi sau nu înțelegi?

MARTORA: – Și dacă nu merg la Constanța, crezi că mi se poate face ceva?

MIRUNA: – Daca nu mergi, cel mai bine, poți să spui, ia-ți o adeverință medicală că nu ai putut să ajungi.

MARTORA: – A… și crezi că…

MIRUNA: – Că tot ai fost la dermato, nu poate să-ți dea o hârtie?

MARTORA: – Mi se poate face… nu, chiar nu știu asta, mi se poate face ceva dacă nu merg?

MIRUNA: – Nu, nu, poți să spui, trebuie să scoți o adeverință medicală și încă o dată îți spun, eu ajung la București mâine după-amiază și eventual o să aranjez o întâlnire între tine și avocatul lui Vlad, că eu nu pot vorbi, dar avocatul poate, ca să-ți explice niște lucruri clare și eventual poate să vină și mama ta.

Lasă un comentariu