De ce visăm de fapt rudele după moartea lor. Semnificația nebănuită. Ce spune preotul Calistrat

eduard

Multor persoane li se întâmplă să viseze rude sau cunoștințe decedate care transmit mesaje sau avertismente. Acestea pot crea stări de confuzie, de neliniște sau agitație. Ce semnifică ele, de fapt? Părintele Calistrat a vorbit despre aceste vise și despre cum pot fi interpretate.

Ce semnifică apariția unei rude moarte în vis

Specialiștii spun că a vedea oameni morți în vise simbolizează uneori auto-frustrarea și dezamăgirile personale. Oamenii morți în vise pot semnifica totodată pericol și necazuri care pot fi evitate atunci când nu sunt ignorate.

În cazul în care visezi o persoană moartă, dar a fost o persoană dragă ție, este un indiciu al împlinirii de sine. Înseamnă că ești pe cale să întâlnești succesul și să descoperi că o dorință puternică a inimii tale se îndeplinește.

Ce spune preotul Calistrat despre visele în care apar rude moarte

Potrivit părintelui Calistrat, visul în care îți apare o rudă moartă semnifică faptul că îți merge bine. În situația în care în vis îți apare cineva drag mort și crezi că este semn rău, înseamnă de fapt că nu ești în armonie cu persoana respectivă și trebuie să pui anumite lucruri la punct.

„Poate ați auzit spunându-se în popor: de câte ori visez o rudă moartă îmi merge bine. Acela e semn că acea persoană este la bine și la liniște, e ca o prevestire, sau de câte ori visez pe cineva drag mort și-ți vestește anumite semne și tu spui ‘vai iar am visat pe cineva din cer dormind și-mi merge rău’ înseamnă că tu nu ești în armonie cu mortul care te-a avertizat. Trebuie să îți pui ceva la punct”, spune părintele Calistrat.

Explicația psihologică a visării unei rude moarte

Există și o explicație psihologică a acestui tip de vis:

persoana moartă simbolizează durerea peste care nu poți încă să treci, lucru perfect normalpersoana din vis reprezintă doar lucrurile de care nu te poți despărți pentru a lua totul de la capăt.

Ce rugăciune trebuie să spui atunci când visezi pe cineva mort

”Doamne, Iisuse Hristoase, Cel ce vrei ca toți oamenii să se mântuiască și nimeni să nu piară și Căruia totdeauna cu nădejde de îndurare ne rugăm, Cel ce Însuți cu glasul Tău cel dumnezeiesc ai zis.

„Orice veți cere de la Tatăl în numele Meu, va fi vouă”, cu inimă umilită și cu lacrimi fierbinți căzând înaintea Ta, mă rog ca, și pentru numele Tău cel sfânt, în ceasul sfârșitului vieții mele să-mi dai minte întreagă. Să îmi dai cunoștință adevărată, mustrare cugetului pentru păcatele vieții mele, cu care Te-am mâniat. Și dăruiește-mi Dumnezeule credință, nădejde și iubire neschimbată. Că astfel cu inima curată să pot grăi către Tine, Doamne. „În mâinile Tale îmi dau sufletul”, Cel ce ești binecuvântat în veci. Amin.”

Lasă un comentariu