De ce preferăm lentilele de contact în locul ochelarilor? Lentile zilnice ideale pentru persoanele active

Whitepress

Pentru mulți oameni, alegerea între lentile de contact și ochelari este o decizie personală importantă, care poate depinde de multe factori. Aflați mai multe în randurile de mai jos!

Din ce în ce mai mulți oameni aleg lentilele de contact vs clasicii ochelari, în special cele zilnice, pentru avantajele pe care le oferă. În acest articol, vom explora de ce prefer lentilele de contact în locul ochelarilor și de ce lentilele zilnice sunt opțiunea ideală pentru persoanele active.

Confort și aspect natural

Unul dintre motivele principale pentru care mulți oameni preferă lentilele de contact este confortul pe care îl oferă. Lentilele de contact se adaptează la forma ochilor și oferă un câmp vizual mai larg și mai natural decât ochelarii. Ele nu alunecă, nu se aburesc și nu creează reflexii sau distorsiuni, ceea ce face ca vederea să fie mai clară și mai confortabilă.

În plus, lentilele de contact permit purtătorilor să-și păstreze aspectul natural, fără să fie nevoiți să poarte ochelari. Acest lucru poate fi important pentru cei care sunt preocupați de imaginea lor personală și doresc să aibă un aspect mai natural sau să experimenteze cu diferite stiluri de machiaj fără restricții.

Ideal pentru persoanele active

Pentru persoanele active, lentilele de contact reprezintă o alegere excelentă. Lentilele zilnice, în special, sunt ideale pentru cei care duc un stil de viață activ. Iată de ce:

Fără preocupări legate de curățare

Lentilele zilnice nu necesită curățarea sau dezinfectarea regulată, deoarece sunt purtate doar o singură zi și apoi aruncate. Acest lucru economisește timp și bani și elimină riscul de infecții oculare cauzate de curățarea incorectă a lentilelor.

Confort de lungă durată

Lentilele zilnice precum # bioview Daily sunt fabricate din materiale moi și respirabile, care permit ochilor să respire și să rămână hidratați pe tot parcursul zilei. Acest lucru le face confortabile pentru activitățile care durează mult timp.

#bioview Daily sunt lentile de cea mai înaltă calitate din Olifilcon B. Acest lucru se datorează combinației dintre tehnologia agentului de umezire și sterilitatea suprafetei lentilele BioView Daily sunt caracterizate printr-o suprafață moale și matasoasă. Materialul perfect hidratat păstrează apa pe toată suprafața obiectivului, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune a ochilor în timpul zilei. În plus, lentilele #bioview Daily se caracterizează printr-o permeabilitate extrem de ridicată a oxigenului – una dintre cele mai ridicate dintre toate lentilele disponibile pe piață – ceea ce fac ochii să pară revigorați.

Combinația dintre materialele de cea mai bună calitate și siliconul din a treia generație garantează un confort excepțional la purtare și hidratează ochii de dimineața până seara.

Pe de altă parte, Biotrue ONEDay sunt lentile de contact de zi cu zi de la unul dintre cele mai populari producatori de lentile – Bausch & Lomb. Acestea au fost dezvoltate pe baza bioinspiration, adica punerea in aplicare a ideilor naturii in tehnologii biomedicale si solutii industriale. Sunt confectionate dintr-un material de o noua generatie HyperGel, inspirat din biologia ochiului uman. Se aseamana cu compozitia de lacrimi umane, care le permite sa impiedice uscarea lentilei. Continutul lor de apa extrem de ridicat (78%) permite un confort la purtare pe tot parcursul zilei fara exceptie. Lentilele Biotrue ONE Day ofera ochilor aproape la fel de mult oxigen, ca si in cazul in care nu ati purta lentile.

Niciun risc de deteriorare

În timpul activităților sportive sau în aer liber, ochelarii pot fi expuși riscului de a se sparge sau de a fi zgâriați. Lentilele de contact elimină aceste riscuri, oferind o vedere clară și fără distorsiuni în orice moment.

Libertatea de mișcare fără echivoc

Fără ochelari care să cadă sau să alunece, persoanele active se pot bucura de o libertate de mișcare sporită și pot participa la activitățile lor preferate fără nicio restricție.

Protecție UV opțională

Unele lentile de contact zilnice includ protecție UV, care poate fi un beneficiu suplimentar pentru cei care petrec mult timp în soare sau în medii cu expunere frecventă la razele ultraviolete.

În concluzie, lentilele de contact, în special cele zilnice, oferă o serie de avantaje care le fac preferate pentru mulți oameni, îndeosebi pentru cei activi. Confortul, aspectul natural și libertatea de mișcare sunt doar câteva dintre motivele pentru care acestea sunt o alegere ideală. Cu numeroase opțiuni disponibile pe piață, consultați un specialist în ochi pentru a vă ajuta să găsiți lentilele de contact potrivite pentru nevoile dvs. și pentru a vă bucura de o vedere clară și confortabilă în fiecare zi.

 

Lasă un comentariu