De ce mama Adei Galeș de la America Express are nume de bărbat. Cum o cheamă, de fapt, pe cea mai în vârstă concurentă din show-ul postului Antena 1

eduard

Ada Galeș și mama ei fac o echipă pe cinste la America Express – Drumul Soarelui! Actrița a vrut să ia parte la aventura vieții ei, așa că femeia care i-a dat viață, i-a promis că-i va fi alături. Zis și făcut! Doar că, fanii competiției de la Antena 1 au rămas surprinși atunci când cea mai în vârstă concurentă din show s-a prezentat drept Tony Mott. Cine este, de fapt, aceasta și cu ce se ocupă?

Ada Galeș și mama ei participă la America Express, unde fac senzație pe micile ecrane. Au plecat fără să stea pe gânduri în aventura vieții lor și sunt deja îndrăgite de telespectatori. Dacă despre Ada se știu multe lucruri legate de cariera ei, ei bine, nu putem spune același lucru despre femeia care i-a dat viață. Fanii competiției de la Antena 1 au rămas mască atunci când au auzit cum i se spune, de fapt, mamei actriței. Aceasta s-a prezentat cu un nume de bărbat: Tony Mott. Ce-i drept, puțini au habar care este numele ei adevărat și de ce a ales să i se spună așa la un show televizat.

Cine este mama Adei Galeș
Actrița a moștenit talentul artistic chiar de la mama ei. Antoaneta Galeș, pe numele ei real, este scriitoare de romane polițiste, trainer, coach, art- terapeut Phronetik. Aceasta scrie sub pseudonimul de Tony Mott, la fel cum s-a prezentat și la America Express. Unii fani s-au întrebat de ce aceasta a ales să fie cunoscută cu această poreclă. Ei bine, este pseudonimul datorită căreia ea a devenit cunoscută ca scriitoare și nu numai. Ea și Ada au o relație foarte strânsă, mamă-fiică, iar actrița și-a dorit să o urmeze încă din liceu.

Antoaneta Galeș și-a început cariera de recrutare și training în urmă cu peste 25 de ani. La un moment dat, aceasta a condus un departament de resurse umane într-o corporație cu peste 4000 de oameni. Are un blog unde-și expune gândurile și trăirile, fiind aproape de oamenii care-i citesc scrierile. A absolvit formarea de coaching în 2013 și are multă experiență în acest domeniu. Toate trările ei expuse pe blog au fost structurate în 23 de teme și intitulat Caietul Fericirii. Ada Galeș și mama ei au o relație foarte strânsă, sunt apropiate și se consideră prietene. Au vrut să ia parte la aventura vieții lor, America Express – Drumul Soarelui, așa că n-au mai stat pe gânduri și au plecat la drum.

Lasă un comentariu