De ce li se umflă fața concurentelor de la Survivor All Stars? Nici n-a început bine sezonul 5 și deja a apărut prima „victimă”

eduard

În fiecare sezon al emisiunii Survivor, telespectatorii observă transformările spectaculoase ale fețelor concurentelor, fenomen care a generat o serie de întrebări și speculații. Un medic a făcut lumină asupra acestui aspect intrigant, dezvăluind că fețele umflate ale participantelor sunt rezultatul condițiilor dure din junglă, aducând în prim-plan diverse probleme de sănătate.

În esență, emisiunea Survivor nu testează doar rezistența fizică și mentală a concurenților, ci și limitele organismului uman în condiții extrem de dificile. Fețele umflate devin un simbol al acestui efort susținut de supraviețuire în mediul ostil al junglei, subliniind sacrificiile și provocările pe care acești participanți le depășesc pentru a rămâne în competiție.

Prima concurentă de la Survivor All Stars care s-a ales cu fața umflată
Survivor All Stars a debutat în seara de 16 ianuarie 2024 pe Pro Tv și pe Voyo, iar telespectatorii au rămas uimiți de provocările pe acre concurenții le-au întâmpinat. Din păcate, una dintre cele mai complicate probleme ale fetelor a fost transformarea feței.

Prima „victimă” din acest sezon a fost nimeni alta decât Elena Ionescu, cea care a obținut trofeul Survivor în primul sezon. Dacă în momentul în care a ajuns pe insulă vedeta arăta impecabil, după numai o zi în jungla din republica Dominicană fața ei s-a schimbat radical.

Printre concurentele notabile afectate de aceste transformări se numără Vica Blochina și Maria Lungu, ale căror fețe au suferit modificări semnificative începând cu debutul competiției. Potrivit medicului, edemul facial reprezintă una dintre consecințele evidente ale acestor condiții extreme. Acesta indică faptul că participantele pot suferi de retenție de apă, malnutriție și alte afecțiuni, toate acestea contribuind la umflarea fețelor în timpul competiției.

Alte concurente, precum Roxana Nemeș și Elena Marin, au întâmpinat aceleași probleme în sezoanele anterioare, arătând că acest fenomen nu este singular și poate afecta pe oricine participă la această provocare extremă. Condițiile dificile, limitarea resurselor alimentare și stresul continuu pun la încercare organismul participanților, iar rezultatul este vizibil în transformările fețelor acestora.

Un alt aspect notabil este legat de consumul de lapte de cocos în cadrul Survivor All Stars. Acest aliment, aparent inofensiv, poate crea numeroase probleme pentru concurenți, inclusiv suprasolicitarea pancreasului și apariția afecțiunilor ficatului. Mai mult, în jungla din Republica Dominicană, concurenții pot să dezvolte reacții alergice sau să se confrunte cu intoleranță la nucile de cocos, principalul aliment disponibil. Situația se agravează dacă aceștia nu reușesc să câștige vreo probă care să le ofere altfel de alimente, limitându-se la orez și nuci de cocos.

Lasă un comentariu