De ce au divorțat Oana Sârbu și Virgil Popescu după 4 ani de căsnicie. Cum se înțeleg cei doi acum

eduard

Oana Sârbu și Virgil Popescu s-au căsătorit în 1989, pe când actrița avea 21 de ani. Chiar dacă au trecut 33 de ani de atunci, cei doi foști soți au păstrat o relație de prietenie și se înțeleg foarte bine. În plus, colaborează și în plan profesional, compozitorul fiind și cel care i-a scris mai multe dintre melodiile pe care Oana Sârbu le cântă.

Oana Sârbu, care va împlini curând 54 de ani, nu și-a uitat prima iubire. S-a îndrăgostit la 21 de ani de compozitorul Virgil Popescu, chiar dacă între ei era o diferență de 13 ani. La acea vreme, artista și-a dorit să oficializeze relația disputată în familie. Părinții ei ba erau de acord, ba se răzgândeau. Cuplul a încercat să fie împreună, iar după patru ani de căsnicie s-a produs ruptura.

Oana Sârbu și Virgil Popescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste acum câteva decenii. Invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la PRO tv, cântăreața a povestit care a fost motivul pentru care s-a despărțit de celebrul compozitor, după numai patru ani de căsnicie. Cei doi păstrează, în prezent, o relație de prietenie de invidiat.

„Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună. Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare’, a lămurit ea.

Artista recunoaște că toată atenția ei se îndreaptă către cei dragi, mai exact copilul ei și ceilalți membri ai familiei.

„Focusul meu acum e pe băiețelul meu pe care-l iubesc și pe cei de care trebuie să am grijă din familia mea, de tata în mod deosebit, a fost așa o altfel de prioritate anul trecut, de fapt, în ultimii doi, trei ani’, a mai spus Oana Sârbu la emisiune.

Artista l-a înfiat pe băiatul ei, Alexandru, în 2009, atunci când ea avea 41 de ani. În acel moment, Oana Sârbu era într-o relație cu Robert Turcescu. Cei doi s-au cunoscut în 2004 și au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 10 ani, dar au ales să meargă pe drumuri separate în 2014.

Oana Sârbu, imagine rară cu Virgil Popescu de la nuntă
Oana Sârbu a îmbrăcat rochia de mireasă în 1989, când s-a căsătorit cu Virgil Popescu. La acea vreme, actrița a purtat o rochie creată de Doina Levintza, care a împlinit pe 10 aprilie 83 de ani. Cu această ocazie, Oana Sârbu a postat o imagine de la nunta ei, urându-i un călduros La mulți ani!.

„Mai am câteva piese faine adunate, unicat! Doamna Levintza și Dan Coma au creații desăvârșite, unice în lumea asta! Mândra să v-arăt zilele următoare câteva piese care m-au îmbrăcat în filmări importante ale carierei mele, în TV, spectacole de muzică, premiere, cabaret. Trecerea prin timp de o valoare neprețuită…Bucurie că am cunoscut oameni superbi în viața asta’, este o parte din mesajul publicat de Oana Sârbu pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Oana Sârbu și Virgil Popescu
Oana Sârbu și Virgil Popescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, pe când ea avea 21 de ani. Artista l-a întâlnit pe fostul soț la teatru, unde era chitarist-bass, și orchestrator, și dirijor. Între cei doi, a existat un fel de a comunica încă din prima secundă.

„O comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica.Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare. Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur, povestea Oana într-un interviu mai vechi pentru revista Tango.

Lasă un comentariu