De ce a bătut-o Tzancă Uraganul pe Lambada. Nicio femeie nu merită aşa ceva..

0

De ce a bătut-o Tzancă Uraganul pe Lambada, soţia celebrului manelist. Potrivit informaţiilor deţinute de cancan.ro, totul s-a întâmplat la cererea amantei. Mai multe imagini au apărut în mediul online cu soția manelistului care este desfigurată.

Este pentru a doua oară când un episod de acest gen are loc, iar de data aceasta, potrivit unor apropiate ale femeii, totul s-a întâmplat la cererea Mădălinei Miu.

De ce a bătut-o Tzancă Uraganul pe Lambada
Tina și Reea, doua influencerite, au oferit detalii despe acest incident pe o reţea de socializare. Potrivit spuselor acestora, Mădălina Miu i-ar fi cerut manelistului să își bată soția, aceasta fiind una dintre condițiile pentru o împăcare.

Cele două femei au făcut totul public și au spus că „la cerere”, Lambada a fost bătută, iar mai apoi filmată de manelist, care a trimis imaginile către amantă, ca dovadă că a respectat condițiile pentru împăcare.

Cei doi nu sunt la primul episod de acest gen
În urmă cu o lună, un alt episod violent și-a făcut apariția. Atunci au apărut câteva imagini cu Lambada desfigurată și s-a spus că femeia a fost bătută de către soț și obligată să avorteze.

CANCAN
Soţia lui Alexandru Cumpănașu, detalii şocante. Ce spune despre performanţele lui din dormitor

CANCAN
Andreea Antonescu, dezvăluiri despre divorțul de Traian Spak. „Vreau să-mi refac viața”
„Uitați, oamenii buni, ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganu!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, a fost mesajul care a însoțit fotografiile cu Lambada.

Tzancă Uraganul, gafă după ce a ieșit din izolare
Ieșit din izolare, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, că a și urcat pe scenă și a întreținut atmosfera în cadrul unui spectacol de zile mari.

Tzancă Uraganu a fost protagonistul unui show de zile mari, după ce a fost invitat să întrețină atmosferă pentru sute de persoane. Fericit din cale-afară că a urcat, din nou, pe scenă, după ce în urmă cu puțin timp s-a confruntat cu simptomele crunte cauzate de infectarea cu noul coronavirus, manelistul a uitat complet de pandemie.

Ba mai mult de atât, niciun om prezent la spectacol nu a purtat masca de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială. Comportamente care au fost aprobate de manelist, îndemându-i pe aceștia să se simtă bine.

„Ca la spectacol, toată lumea cu mâinile sus”, a exclamat Tzancă Uraganu în timpul dedicațiilor fără număr.