DAȚI AFARĂ DE LA KANAL D? ANDREEA MANTEA A FĂCUT ANUNȚUL

eduard

Suspans și tensiune în cadrul emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D.

Patru dintre concurenți au încălcat regulamentul și riscă să părăsească show-ul.

Andreea Mantea i-a dat de gol pe cei care au nesocotit regulile, iar aceștia sunt la doar un pas de a pleca acasă. Cine sunt vinovații?

Tensiunea a atins cote alarmante în Casa Iubirii, după ce patru dintre concurenții emisiunii riscă o descalificare.

Regulile show-ului sunt clare, iar participanții nu au voie să își vorbească sau să se vadă în afara emisiunii. Însă, Lorena și Laurențiu nu au mai ținut cont de nimic și au încălcat regula.

De asemenea, cei doi i-au tras după ei și pe George și Irina, care știau de escapada lor și care i-au acoperit.

Andreea Mantea a făcut anunțul
Așa cum spuneam, Lorena și Laurențiu au fost cei care au încălcat regulamentul. Cei doi au început să se cunoască mai bine în Casa Iubirii și pare că nu au mai putut sta departe unul de altul. Ei s-au întâlnit în afara show-ului, încălcând astfel regulamentul.

De asemenea, George și Irina au călcat și ei strâmb, asta pentru că i-au acoperit pe cei doi. În cele din urmă, Laurențiu a mărturisit totul, iar Andreea Mantea a anunțat că o decizie importantă se va lua în cazul lor.

„Noi știm despre această încălcare de două zile, dar am decis să aflăm toate necunoscutele ecuației, să le facem cunoscute pentru noi, să înțelegem, să probăm că într-adevăr așa este. Și să ne asigurăm că vom lua decizia corectă.

În momentul în care am început să facem această investigație, am aflat multe lucruri care ne-au surprins, în mod plăcut. O mică parte, ce-i drept, dar suficient de mare încât să vin astăzi aici, în fața voastră, să vă povestesc despre acest fapt.

În primul rând, nu am aflat de la terțe persoane. Am aflat de la unul dintre cei care au încălcat regulamentul. Adică a venit și ne-a spus că l-a încălcat. De ce a făcut asta o să vă zică chiar el. Lorena și Laurențiu, doi dintre ei. Irina este cea de-a treia și George”, a spus Andreea Mantea, în cadrul emisiunii.

„Mă descalific și eu”
Se pare că flacăra iubirii s-a aprins între Lorena și Laurențiu, acesta fiind și motivul pentru care au încălcat regulamentul. Tânăra a mărturisit că timpul petrecut în casă alături de Laurențiu nu era suficient pentru ea, așa că nu a stat pe gânduri atunci când bărbatul i-a cerut să se vadă.

La rândul lui, tânărul a spus că și-a dorit să își dezvăluie sentimentele față de Lorena, motiv pentru care a invitat-o la o întâlnire. De asemenea, el a mai subliniat că dacă mica escapadă le va aduce eliminarea este împăcat pentru că o să plece acasă cu Lorena.

„Dacă tot e Casa iubirii, am vrut să se știe de la bun început că nu am avut vreun alt interes să îi scriu Lorenei, decât să ne vedem, să îi spun ce simt pentru ea. Eu nu aș vrea ca lucrurile astea să se termine când se termină emisiunea. Îmi doresc ceva pe viitor cu ea.

Eu venit aici pentru dragoste, nu mă interesează premiul cel mare, dacă s-ar pune problema să se descalifice ea, mă descalific și eu. Cum am spus, nu mai am alt rost în casă. N-aș vrea să o pierd sau să ne pierdem. (…) Când o văd mă înmoi”, a spus Laurențiu.

Lasă un comentariu