Daria Radionova, mesaj pentru Bianca Drăgușanu: “Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”

0

Scandalul dintre fosta și actuala lui Alex Bodi continuă în spațiul virtual. De data aceasta, cea care a ieșit la atac a fost rusoaica Daria Radionova, femeia cu care Alex Bodi are o relație după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu.
Aceasta a postat un mesaj pe contul de Instagram în care subliniază că nu are nimic de împărțit cu fosta soție a lui Alex Bodi, dar în același timp îi aruncă niște săgeți otrăvite.
Eu nu am nimic cu tine, te-am blocat peste tot, nu avem ce discuta și nu avem ce împărți. Eu de fel nici nu îmi aduc aminte de ea, o pomenesc doar când ea singură compune acest r***t! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis nu am timp pentru atacuri. Nu mă gândesc la ea. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”, a fost o parte din mesajul postat de Daria pe pagina de Facebook.

Rusoaica face referire la ultimele postări ale Biancăi, în care blondina postează buchete impresionante de flori primite cel mai probabil de la un misterios bărbat. Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat rapid replica.

Ce replică a avut Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a postat o imagine la story, în care a lăsat să se înțeleagă că tot ceea ce încearcă Daria să facă este un circ ieftin. ”Nu dați vina pe un clovn pentru că este un clovn. În schimb, întrebați-vă de ce continuați să fiți spectatori”, a fost mesajul postat de Bianca Drăgușanu.

Cât de bogată este Daria Radionova
Daria Radionova a crescut în Republica Moldova, dar se trage dintr-o familie de ruși. De mai mulți ani, tânăra s-a stabilit în Marea Britanie, potrivit unimedia.info. Acolo conduce două afaceri profitabile, un magazin cu îmbrăcăminte de lux (paltoane, haine din blană naturală) și un salon de frumusețe. Inițial, Daria a venit în Regatul Unit pentru a-și continua studiile la universitate, fiind susținută de familia ei înstărită, scrie Pro Tv.
În 2018, Daria a intrat în atenția presei britanice după ce s-a plimbat pe străzile Londrei, la volanul unui Lamborghini Huracan, acoperit cu 1,3 milioane de cristale Swarovski. Puțini au crezut că este chiar mașina ei, fiind unică în lume la acea vreme. Cu toate acestea, Daria și-a convins urmăritorii de pe rețelele sociale cât de bogată este. Ea poartă haine de la branduri scumpe și frecventează localuri de lux.