Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, surpriză neplăcută în luna de miere din Grecia

eduard

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au ales să meargă în luna de miere în Grecia. Cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu pe 30 iulie și s-au bucurat de o nuntă splendidă. Le-au fost aproape toți cei dragi, iar distracția a durat până în zori.

După ce au trăit pe deplin acest eveniment important din viața lor, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au relaxat alături de fiul lor, Tiago, pentru câteva zile la mare, apoi au zburat către Grecia. Aici au avut însă parte de o surpriză neplăcută, pentru că bagajele lor nu au mai ajuns la destinație.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, peripeții în luna de miere
„Știți ce este bine? Noi am ajuns în vacanță, dar bagajele noastre nu. O să stăm dezbrăcați, tot este luna de miere”, a mărturisit Gabriela Oțil pe o rețea de socializare.

Vedeta recunoaște că nu au apucat să trăiască din plin aceste zile pline de romantism, pentru că întâi de toate au decis să se odihnească.

„Deci pe vremuri când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta super agitată, așa intensă și destul de grea tot ce vrei este să dormi. Eu i-am spus lui Dani că nu fac nimic altceva și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem. Cred că aș fi putut să dormim până mâine dimineață, dar am zis totuși să ne trezim să mâncăm ceva”, a spus Gabriela Oțil pe rețelele de socializare.

Cu toate astea, în imaginile postate pe Instagram, se vede că vedeta e într-o formă de zile mari. Soția lui Dani Oțil a afișat la plajă un trup frumos lucrat.

Gabriela Prisăcariu: „Am picioarele praf, cu răni, dar a fost grozav”
Gabriela Prisăcariu s-a ales cu răni la picioare după nunta cu Dani Oțil, dar e fericită că totul a ieșit perfect și invitații au rămas cu multe amintiri frumoase. Mireasa lui Dani Oțil nu o să uite niciodată această zi, una dintre cele mai frumoase din viața ei.

Și-a făcut a doua rochie de mireasă pe ultima sută de metri, a schimbat câteva ceva în decor cu câteva zile înainte de eveniment, iar la nuntă nici nu a mai apucat să guste din bucate, dar efortul depus a meritat fiecare trăire, pentru că distracția a fost la cote înalte.

„Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut super totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele. Săraca, nu cred că mă mai suportă, nu știu dacă știți, dar eu sunt Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămână înainte am schimbat mesele, vă dați seama, ceva rău, dar totul a ieșit absolut impecabil. Locația a fost de vis, am înțeles că mâncarea a fost foarte bună.

Nu am apucat să mănânc, din păcate, bine că am făcut degustare. Muzica, oamenii, invitații, nu știu… eu m-am simțit… am picioarele praf, cu răni, dar a fost grozav”, mărturisea Gabriela Prisăcariu, pe o rețea de socializare, după nunta cu Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, prima întâlnire
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut pe holurile Antenei 1. „Eram la o prezentare și Dani m-a curentat la propriu cu o zgardă pentru cățel. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, povestea ea.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de cei doi acolo. S-au căsătorit pe 15 mai 2021, iar în septembrie au devenit părinții unui băiețel, Tiago, care le-a completat fericirea.

Lasă un comentariu