Dani Oțil a făcut mărturisiri surprinzătoare despre Aris și Alexia Eram, copiii Andreei Esca: „Să nu mai spun răutăți…”

eduard

Recent, la Gala Premiilor TVmania 2023, Dani Oțil a ținut pe scenă un discurs surprinzător în care a vorbit, printre altele, și despre Aris și Alexia Eram, copiii Andreei Esca.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a fost răsplătită cu premiul la categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi.” Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion au urcat pe scenă pentru a mulțumi și a lua premiul. Însă, ce a atras atenția a fost discursul pe care l-a avut Dani Oțil, vorbind despre Aris și Alexia Eram. Cei doi copii ai Andreei Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV, formează o echipă în show-ul America Express de la Antena 1.

„Nu am primit niciun speech. Culmea. Mi s-a spus să nu mai spun răutăți la TVmania. Trăim vremuri ciudate. Ca să înțelegeți cât de ciudate sunt, acum 15 ani luam un premiu tot cu Vizante pe scenă și ni s-a spus să nu vorbim cu Pro TV-ul. Acum copiii Andreei Esca sunt vedete la Antena 1. Vă mulțumesc! Mulțumim mult pentru acest premiu. Mulțumim pentru încredere TVmania. Acum 16 ani primeam prima copertă de la TVmania și primul premiu pe această scenă pentru cel mai bun transfer. Să ne vedem la 50 de ani de TVmania!”, a declarat Dani Oțil pe scenă, la Gala Premiilor TVmania 2023, după cum transmite tvmania.ro.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea, Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, au fost foarte încântați de ideea de a participa la acest concurs. Cei doi au însă caractere diferite, Alexia fiind mult mai impulsivă decât fratele ei care se consideră o persoană calmă și răbdătoare. Întrebată acum ceva timp daca regretă decizia de a participa la America Express împreună cu fratele ei, Alexia Eram a declarat că s-a simțit foarte bine în compania acestuia.

„A fost extraordinar. A fost o experiență unică, am învățat foarte multe lucruri. Cred că faptul că l-am ales pe Aris (n.r. fratele ei) a fost cea mai bună decizie”, a mărturisit Alexia Eram, pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Deși la început a fost șocată de condițiile din competiție, Alexia Eram a mărturisit că, pe parcurs, s-a obișnuit și totul a devenit o rutină.

„Este șocant primele zile pentru că nu este deloc confortul pe care îl ai acasă, dar te obișnuiești pentru că intri într-un fel de rutină. Cu mâncarea, într-adevăr, ziua nu prea mănânci și când prinzi mănânci ce ai”, a adăugat creatoarea de conținut pentru sursa citată.

Lasă un comentariu