Dani Mocanu – spaima leilor. Manelistul a intrat din nou în vizorul autorităților

0

Manelistul Dani Mocanu e din nou în atenția autorităților. De data aceasta după ce a folosit un leu rănit și posibil sedat în ultimul său videoclip. Asociațiile de Protecție a Animalelelor au sesizat poliția și garda de mediu și cer vehement ca imaginile urmărite deja de peste 4 milioane de oameni să dispară din spațiul public.
„Sunt dezamăgit de voi! Acel leu a fost tratat ca un actor!” a transmis manelistul, supărat pe revolta multora.

Acestea sunt imaginile ce au stârnit indignarea asociațiilor care militează pentru protecția animalelor. În ultimul său videoclip – care a strâns deja peste 4 milioane de vizualizări – controversatul manelist Dani Mocanu apare lângă un leu care e ținut în lesă.

Dani Mocanu – din nou în atenția autorităților
„Grav e că animalul pare să sufere – după cum se poate observa în imagini. Are două răni – una la picior – iar alta destul de urâtă la cap!” au transmis autoritățile.
Mii de oameni au semnat o petiție prin care sesizează Autoritatea Pentru Protecția Animalelor – dar totodată cer ca videoclipul să dispară din spațiul public.
Apărătorii drepturilor animalelor spun că leul din videoclipul manelistului pare să fi fost sedat.

În replică la toate acuzațiile – manelistul spune că a vrut doar să le ofere românilor ceva ce nu au văzut niciodată și se declară dezamăgit de revolta oamenilor!

Dani Mocanu nu e pentru prima oară în atenția autorităților. El a stat și în arest preventiv – fiind acuzat de proxenetism și trafic de persoane. Într-un alt dosar a fost trimis în judecată pentru că într-un videoclip ar fi incitat la ură împotriva femeilor.