Dana Săvuică, de urgență la spital. A ajuns direct pe masa de operație

0

Dana Săvuică a trăit clipe de groază de curând și acum se recuperează. Modelul a ajuns de urgență la spital, după ce s-a confruntat cu dureri insuportabile. Acolo a intrat direct în operație, după ce medicii i-au pus un diagnostic extrem de grav, iar intervenția nu mai putea fi amânată.

Dana Săvuică, de urgență la spital

Dana Săvuică s-a confruntat cu probleme mari de sănătate în ultima perioadă. Modelul a vorbit despre toată experiența care a marcat-o complet, pentru că acum se simte bine și a scăpat de durerile cumplite cu care a stat timp de două luni, fără încetare.

Dana a ajuns să aibă dureri atât de mari, încât s-a prăbușit în baie și nu s-a mai putut ridica, toate acestea din cauza coloanei. Iubitul ei și sora au sunat de urgență după ajutor și așa a ajuns la spital. A fost cărată de patru persoane, pentru că nu se mai putea deplasa deloc.

Imediat ce a ajuns la spital, medicii au decis să o opereze după ce au constatat că avea hernie de disc destul de avansată. Aceasta a declarat că avea dureri de aproape două luni și exista riscul să-i paralizeze un picior, iar medicii au rămas uimiți când au auzit că a stat atâta timp cu dureri.

“Duminică m-am prăbușit acasă, în baie. Eram cu prietenul meu și cu sora mea.(…) Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă. Am chemat o Salvare de la un spital privat. Patru oameni m-au cărat. Doctorul mi-a zis: cum stai de două luni cu așa dureri? ”, a spus Dana Săvuică la TV.

Dana Săvuică se recuperează

Dana Săvuică a trecut printr-o operație grea, de două ore, dar acum se simte bine. Fostul iepuraș Playboy spune că medicii i-au luat durerea cu mâna la propriu și acum este în perioada de recuperare. Trei săptămâni va sta numai în pat, iar într-o lună va fi complet pusă pe picioare, pregătită să se bucure de noua viață, fără dureri.

Vedeta a povestit că ar fi trebuit să se opereze cu ceva timp în urmă, dar i-a fost teamă. Astfel, spondiloza cu care fusese diagnosticată de mai mult timp a dus la hernie și așa lucrurile s-au agravat. Din fericire, operația a decurs bine și acum nu mai are probleme, doar că trebuie să stea sub supravegherea medicilor.